Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti szakítás után mennyivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szakítás után mennyivel vagytok képesek újra randizni?

Figyelt kérdés
2016. máj. 22. 20:09
 1/10 anonim ***** válasza:
3 hónap
2016. máj. 22. 20:12
 2/10 anonim ***** válasza:
4 nap
2016. máj. 22. 20:17
 3/10 anonim ***** válasza:
3-7 nap közt.
2016. máj. 22. 20:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha én szakítok, akár másnap is. Velem meg még nem szakítottak, szóval nem tudom, akkor mi lenne.
2016. máj. 22. 20:26
 5/10 anonim ***** válasza:

En viszonylag hamar. Ennek reszben az az oka, hogy egy kapcsolatert, ami fontos nekem, mindent megteszek. Sokaig kepes vagyok küzdeni es a masik tetlenseget elviselni egyarant. Igy, amikor sok honap szelmalomharc utan ugy erzem, hogy többet nem tehetek es rajövök, hogy ezt azert erzem, mert erzelmeim elmultak, majdnem, hogy megkönnyebülesnek erzem a szakitast. Persze, hogy ott van az üresseg es a kudarcerzet, de erzelmeim a masik fel irant felmorzsolodtak. Igy a legutobbi 5 eves kapcsolatom utan is alig par hetre volt szüksegem, hogy rendbe hozzam magam es maris belepett egy ujabb lany az eletembe, akivel most mar a csaladalapitason gondolkodunk.

F32

2016. máj. 22. 20:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Eddig csak egyszer volt komolyabb kapcsolatom, aminek vége lett, de utána egy héttel már próbálkoztam más lányoknál.
2016. máj. 22. 20:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Elvben úgy vagyok, mint az ötös: a gyászfolyamat nagy része már a kapcsolat végén lezajlik. Valójában nem ilyen egyszerű. Hosszú párkapcsolat (10 év) után sok idő kellett újjáépíteni az életem és önmagam. Két év. De után tényleg harmonikus kapcsolatom lett, nem akármilyen.
2016. máj. 22. 20:34
 8/10 anonim ***** válasza:
A kapcsolattól függ. Volt, hogy két hét után már találkozgattam valakivel, de volt hogy másfél évig látni sem akartam senkit. 24/N
2016. máj. 22. 21:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez egyénfüggő. Ha túl tudom tenni magam az előzőn, akkor pár hét. De ilyen még nem volt. Az első kapcsolatom után, 2 évet vártam. Az utolsó után, fél év, talán tundék ismét randizni. 28/f
2016. máj. 23. 13:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Változó volt. Az érzelmeimtől függ. Volt 2 év, de 2 nap is. Attól függ mennyire volt fontos a másik mekkora csalódás ért stb..
2016. máj. 23. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!