Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek ha megölöm magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha megölöm magam vagy valamilyen balesetet csinálok magammal, akkor érdekelné a volt páromat ha már utál?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 16. 17:30
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

29. Már nem fogok utánna bánkódni. Hülye voltam h bármit is éreztem miatta és h ilyen gondolatok jártak a fejemben. Hülye voltam mert annyira megviselt h napokig alig ettem pár falatot, egész nap csak feküdtem, halomszámra szívtam a cigit. Annyira legyengültem már h egy kis séta is lefárasztott, meg folyamatosan már fáztam is.

30. Első nap taliztunk, aztán egy hónapig beszélgettünk, mert nem tudtunk talizni a helyzetem miatt, aztán taliztunk kétszer úgy h ott aludtam nálla v 2 napig és dobott.

2016. ápr. 16. 19:39
 32/38 anonim ***** válasza:

ÉN nem aggódnék, csak szánnálak.

Magamban pedig csalódnék, hogy egy ilyen akaratgyenge, manipulatív embert sikerült választanom anno.

2016. ápr. 16. 22:32
 33/38 A kérdező kommentje:
Miért akaratgyenge? Miért manipulatív?
2016. ápr. 16. 22:42
 34/38 anonim ***** válasza:
54%

Jól értem, hogy három tali és 1 hónap ismeretség után vagy ekkora letargiában?

Menj, keverj le neki egy pofont, ha jól esik, aztán lépj tovább. Értél-e neki annyit? Számít ez bármit is?

Az értéked szerinted egy ilyen ember megítélésétől függ?

Érdemel egyáltalán annyit, hogy számítson neked az értékítélete?

Szerintem nem. Viszont sürgősen keress egy pszichológust, mert ha egy ilyen eset ennyire ki tud borítani, akkor ott bajok vannak.

2016. ápr. 17. 16:23
 35/38 Kenzo Tenma ***** válasza:

#34 Most komolyan arra bíztatod, hogy üssön meg egy nőt?

Kérdező még véletlenül se keresd fel, ne létesíts vele kapcsolatot. Éld az életed, legyél boldog.

2016. ápr. 17. 16:50
 36/38 A kérdező kommentje:

Igen kiborulok mert annyira kecsegtetett meg hitegetett h belebolondúltam.

A másik meg egy fiú és simán megütném, de úgy h ott is maradna. Az biztos!

2016. ápr. 17. 19:00
 37/38 anonim ***** válasza:
nem hiszem.
2016. ápr. 18. 17:18
 38/38 anonim ***** válasza:

Miért, te az öngyilkossággal való fenyegetőzést minek neveznéd, ha nem manipulációnak?! Kőkemény zsarolás.

Miért akaratgyenge? Mert képtelen tovább lépni, kapaszkodik valamibe, ami kb. sosem volt, ráadásul idióta bromkosdással akar magához láncolni.

Épp csak ezért.

2016. ápr. 19. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!