Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek ha megölöm magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha megölöm magam vagy valamilyen balesetet csinálok magammal, akkor érdekelné a volt páromat ha már utál?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 16. 17:30
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
miért,mit tett?
2016. ápr. 16. 18:24
 22/38 A kérdező kommentje:
Annyira hülyített hogy miatta megváltoztattam az életemet is
2016. ápr. 16. 18:27
 23/38 anonim ***** válasza:
na,látod elhülyitett most meg otthagyott. kell ez neked?hívd fel küld el a pokolba aztán lépj tovább.
2016. ápr. 16. 18:32
 24/38 A kérdező kommentje:
Azt mondod?
2016. ápr. 16. 18:34
 25/38 Kenzo Tenma ***** válasza:
Én azt mondom ne foglalkozz vele, ne tegyél kárt magadban, ne keresd soha többé. Ezzel csak magadnak ártanál.
2016. ápr. 16. 18:50
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg a kérdező szeret szenvedni. Ez a fétise.
2016. ápr. 16. 18:52
 27/38 anonim ***** válasza:

Nem érdekelné.

Engem pl tuti nem érdekelne, ha az exem akit utálok vagdosná az ereit vagy hasonlók.

Ha nagyon utálnám, talán még örülnék is neki.

2016. ápr. 16. 18:52
 28/38 A kérdező kommentje:

Igazatok van. :)

Egy ilyen emberért, aki valójában nem is akart, csak a lelki vágyaiért volt velem h kielégítsem, nem érdemes bármit is tennem.

Habár szivesen lekevernék neki egyet. :)

2016. ápr. 16. 18:54
 29/38 anonim ***** válasza:

Hahó! Senki miatt nem szabad károsítanod magadat!!! Ilyesmire ne is gondolj! Tudod ez is éppen olyan önző (érzelmi zsaroló) dolog lenne, mint amilyet ő csinált veled. Hidd el, azzal éred el a legnagyobb "visszavágót", ha boldog ember leszel!

Inkább menj el sportolni, dühöngd ki magad! Ha baj van, meg hívd fel a segélyvonalat, éjjel-nappal ott vannak!

22 évesen ugye te sem gondolod, hogy értelmes befejezni az életet? Főleg olyan miatt, aki nem becsült meg rendesen.

2016. ápr. 16. 19:20
 30/38 anonim ***** válasza:
Te hitted azt, hogy két hét randizgatás után örök szerelemmel tartozik neked?
2016. ápr. 16. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!