Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitás után újra együtt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitás után újra együtt?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

22 éves lány vagyok és csütörtökön a barátom,ő is 22 éves szakitott velem.

Nagyon szeretjük egymást,de nagyon sokat veszekedtünk és úgy döntött,hogy ez igy a helyes..mondta,hogy szeret,de egyszerűen besokallt és nem birja már..

Mondtam neki,hogy próbáljuk újra,tegyük félre a múltat,de nem ment bele.

Most megbeszéltem vele,hogy 1 hétig nem kommunikálunk semmilyen formában és meglátjuk,hogy milyen a másik nélkül.

Szerintetek még változhat a véleménye ? ő is ugyanúgy sírt,mint én és mondta,hogy nem az érzelmekkel van a probléma.

2016. ápr. 10. 18:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Tipikus se veled se nélküled kapcsolat. A szex az jó, összetart titeket, de természeteteknél fogva nem illetek össze.
2016. ápr. 10. 18:10
 2/8 A kérdező kommentje:
van rá esély szerinted,hogy mégis kibékül velem ?
2016. ápr. 10. 18:12
 3/8 anonim válasza:
Amennyiben erősek az érzelmei, jó eséllyel kibékül és összejöttök, de ebben az esetben nagyon figyeljetek oda, hogy másképp viselkedjetek egymással.
2016. ápr. 10. 18:23
 4/8 anonim válasza:
Szigorúan tartsd be azt a megbeszélt időt, hogy semmilyen formában ne kommunikáljatok, szerintem.
2016. ápr. 10. 18:24
 5/8 A kérdező kommentje:
szakitás utáni másnap beszéltünk és sírva mondta,hogy jó ne beszéljünk 1 hétig de utána sem akar velem összejönni,mert úgyis ez lenne..és úgy sem fogom tudni őt meggyőzni,hiába én vagyok élete szerelme..de abban reménykedem,hogy most hiányozni fogok neki és rájön
2016. ápr. 10. 18:29
 6/8 anonim ***** válasza:
A szex fog neki hiányozni és nem te.
2016. ápr. 10. 18:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha szakítottatok akkor fölösleges újból összejönnötök.

Felmelegítve csak a töltött káposzta jó... Nem véletlenül mondják ezt.

Újból és újból elő fognak jönni azok a problémák, vagy előbb vagy utóbb, ami miatt szétmentetek.

2016. ápr. 10. 19:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mik a problémák. Megoldhatók vagy sem.
2016. ápr. 11. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!