Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet ennyire félreismern...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ennyire félreismerni valakit? Miért tette ezt velem?

Figyelt kérdés

Majdnem 2 évig voltam együtt a párommal, fél éve együtt is éltünk amikor arra értem haza, hogy a cuccaimat összeszedte, hogy innen eltakarodhatok...

Semmi előjele nem volt ennek így mivel nem tudtam az okot miért megkérdeztem amire azt válaszolta én csak egy szexjátékszer voltam és már elhasznált nincs szüksége rám.

Az első párkapcsolatom volt, az első szerelmem, és úgy is az első.

Mondanom sem kell nagyon rosszul esett és megbántott ezzel.

Nem gondoltam volna, hogy így vélekedik rólam, ennyit érek neki csak...eldob mint egy használt lábtőrlőt.

Nem ilyen ember volt, nem tudom mi változhatot meg ennyire benne.

20N

2016. ápr. 9. 08:31
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Szia! Ismerős a dolog, hasonló helyzetben vagyok én is jelenleg. Annyit tudok mondani, hogy azért tette, mert egy jellemtelen, érzéketlen barom - akár az én volt barátom. Ami engem illet, őszintén kívánom mindkettejüknek, hogy nyíljon fel a szemük, és jöjjenek rá, mit dobtak el maguktól. Neked pedig fel a fejjel, kitartást, mert össze kell szedned magad... ne hagyd, hogy teljesen padlóra küldjön. Röhögj a szemébe, és állj tovább... mutasd meg neki, hogy igenis, van, aki tényleg szeret, és megbecsül.
2016. ápr. 9. 08:47
 2/11 anonim ***** válasza:
7%
Hát mit ne mondjak, nem választottál túl bölcsen.
2016. ápr. 9. 09:18
 3/11 anonim ***** válasza:
39%
2-es,te tényleg és a hozzádhasonlóak tényleg ilyen hulyék? te talán tudni fogod,mi lesz a párkapcsolatod pár év múlva? te gyökér ,látod talán a múltat előre hogy milyen lesz a párod?
2016. ápr. 9. 09:59
 4/11 anonim ***** válasza:
49%
mert elöszőr minden szép,majd utána jön felszínre a valóság
2016. ápr. 9. 10:00
 5/11 anonim ***** válasza:
17%
2 év után, ha ilyen simán kidob, akkor tényleg csak arra kellettél neki, semmi érzelem nem volt részéről. Ezt nem érezted, h letojja a fejedet?
2016. ápr. 9. 10:13
 6/11 A kérdező kommentje:
Nomális kapcsolatban éltünk, terveztük a jövőt szóval hideg zuhanyként ért amit tett...
2016. ápr. 9. 11:17
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Máskor ne légy ilyen naiv. Az pedig hihetetlen, hogy a dolognak nem volt előjele. Mondjuk úgy, hogy nem vetted észre.
2016. ápr. 9. 11:20
 8/11 anonim ***** válasza:
3%
Nagy király a csávó :D
2016. ápr. 9. 11:27
 9/11 Bence_ ***** válasza:
82%

Egy pszichopata lehet Ennyire érzéketlen.

Keress ra, lehet, hogy az.

2016. ápr. 9. 11:34
 10/11 anonim ***** válasza:
97%
Valaki feltűnt a láthatáron, és most annak kell a helyed.
2016. ápr. 10. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!