Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hiányzott már nektek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzott már nektek ilyen ember? Összejöttetek újra?

Figyelt kérdés

Aki tegyük fel megcsalt, vagy csak szimplán hazudott össze-vissza, hitegetett, majd eldobott mint valami fehérneműt... A lábtörlője voltál... Olyan aki konfliktusokat generált, és minden szaron vitatkoztatok, akit már gyűlöltél is?

Összejöttél vele újra? Megváltozott a dolog? Ismersz olyat akivel ez megtörtént?

2016. ápr. 8. 00:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nem mondom hogy gyűlöltem, de igen, összejöttem vele. Azóta is bánom azt az időt amit még rápocsékoltam.

2016. ápr. 8. 00:37
 2/11 anonim ***** válasza:
Hiányzott, sőt, néha még hiányzik is. Mindenesetre soha nem jönnék vele össze újra.
2016. ápr. 8. 00:40
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszi, ez egy megerősítés arra nézve, hogy sose feledd a múltat, nem nézhet el, és bocsáthat meg mindent az ember.

Kíváncsi voltam ha valakik mégis újrakezdték mi változott

2016. ápr. 8. 00:42
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem hiányzik szerencsére és nem is jönnék vele össze újra.

Annak az elvnek vagyok a híve hogy ami egyszer elromlott az okkal romlott el. Az emberek ritkán változnak szóval jó eséllyel a hiba megmaradt... Nem feltétlenül a partnerben van persze lehet én voltam a hunyó benne. Mondjuk most nem feltétlenül a megcsalásról beszéltem csak, hanem kicsit inkább úgy általában.

2016. ápr. 8. 00:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A leírtak alapján könnyen lehet, hogy az illető nem csak szemét volt, hanem valami személyiségzavara is van. Utóbbi nem fog megváltozni.

Az ilyen emberek - a történtek ellenére - baromira tudnak hiányozni, a heves érzelmek, izgalom miatt, de SOHA nem szabad visszafogadni őket! Soha nem változik meg, soha nem bízhatsz meg benne, olyan sebeket okoz, amik egy életre megmaradhatnak.

Akármilyen nehéz is, el kell felejtened őt.

2016. ápr. 8. 08:57
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiányzik. Nem jönnék vele újra össze.

Viszont gondolok rá néha, hogy ne kövessem el újra azokat a hibákat, amiket vele folyamatosan közel 2 évig elkövettem.

2016. ápr. 8. 09:06
 7/11 anonim ***** válasza:

Volt "szerencsém" ilyen sráchoz.. Veszettül hiányozott miután szakítottunk, de mivel nem vagyok teljesen naiv/idióta ill. van önuralmam, nem hitegettem magam azzal egy percig sem, hogy bármi változhat. Bár azt be kell valljam, az elején még én éreztem bűntudatot, hogy nem adtam meg neki eleget, és biztos én voltam a hibás.

Utólag persze rájöttem, hogy nem is ő hiányzik tulajdonképpen, és nem az a sok sz-r, ami a kapcsolatunkban volt, hanem a megszokás kötött hozzá.. Arra is rá kellett jönnöm, hogy a veszekedések, hűtlenség (én magam sosem csaltam meg senkit, de az első két kapcsolatomban megcsaltak, nem is egyszer), tiszteletlenség és társai nem alap dolgok egy kapcsolatban, igenis van jobb és meg is érdemlem.

A srác pedig a következő barátnőivel ugyanúgy bánt, mint kiderült.. Onnantól már nem is okoltam magam a történtekért.

2016. ápr. 8. 10:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha valakinek egyszer már a lábtörlője lettél, megalázott és még vissza is mentél hozzá, egész életedben lábtörlő leszel, és ő neki pont ez a célja veled. Mert megteheti.
2016. ápr. 8. 11:36
 9/11 anonim ***** válasza:
59%
Igen,volt és nem bántam meg, mert ma ő a feleségem. Mindenki azt hiszi ilyen csak egy pasi lehet de ez nem igaz. Egy nő is lehet ilyen és nem biztos, hogy azért, mert tényleg ilyen. Az akkor még barátnőm hisztérika volt és tűrtem, mert vakon szerelmes voltam de egy idő után szar volt, hogy akármit csináltam az nem volt jó neki így végül is én szakítottam vele. Egy kis idő után megkeresett és rájöttem még mindig szeretem de nem tudtam eldönteni, hogy mi legyen így elkezdtem vele csak úgy találkozgatni, hogy bizonyítson ő ha akar. Rengeteget beszélgettünk még a fájdalmas múltról is én egy hullámvasúton éreztem magam de amikor vele voltam jó volt. Végül úgy voltam vele, hogy adok neki egy esélyt, nem mondom nem volt hirtelen minden jó, mert csak ott olt a múlt is de szép lassan, ahogy láttam, hogy törődik velem tényleg valahogy elmúlt az egész. Hosszú idő után egyik pillanatról a másikra. Mikor megismertem egy életvidám, laza csaj volt de mellettem sárkány volt majd a "pofonok" hatására visszaváltozott és kiderült mindennek az oka. Nem biztos, hogy alapból ilyen személyiség, mert ő sem az volt. Mondjuk én nem gyűlöltem, hanem szerettem mikor szakítottam akkor is de, amiket megengedett magának nekem is gyűlölnöm kellett volna. 10 év távlatából én már boldog vagyok, hogy az újrakezdés mellett döntöttem pedig az első időszakban ez nem mindig tűn helyesnek sokszor elbizonytalanodtam, mert előtte én sem kezdtem volna újra soha egy kapcsolatomat se hisz ha egyszer nem működött akkor úgy sem fog elven. Mi lettünk a kivétel de ez mindkettőnkön múlt.
2016. ápr. 8. 11:48
 10/11 anonim ***** válasza:
63%
Még annyit hozzátennék, hogy ne itt idegenek döntsék el, hogy te mit akarsz. Ha úgy érzed a párod képes változni vagy mutat rá hajlamot és te szeretnéd akkor próbáld meg. Bár ha gyűlölöd akkor egyáltalán miért foglalkoztat a kérdés? Én már elhiszem, hogy a valós szerelem képes legyőzni dolgokat. Én szeretem nagyon és a párom is engem annyira, hogy a sérelmeket átrágjuk még ha fájtak is de tudom, hogy nem mindenki kapcsolata ennyire erős és nem mindenki szereti annyira a másikat, mint mi. Minden eset teljesen más, ahogy 2 egyforma kapcsolat sincs. Attól, mert nekünk összejött sokaknak nem és lehet neked sem jönne össze de lehet, hogy igen. Ne megerősítést várj, hanem gondolkozz el azon neked mit ér a dolog és neki mit érhet.
2016. ápr. 8. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!