Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzott már nektek ilyen ember? Összejöttetek újra?
Aki tegyük fel megcsalt, vagy csak szimplán hazudott össze-vissza, hitegetett, majd eldobott mint valami fehérneműt... A lábtörlője voltál... Olyan aki konfliktusokat generált, és minden szaron vitatkoztatok, akit már gyűlöltél is?
Összejöttél vele újra? Megváltozott a dolog? Ismersz olyat akivel ez megtörtént?
Szia
Nem mondom hogy gyűlöltem, de igen, összejöttem vele. Azóta is bánom azt az időt amit még rápocsékoltam.
Köszi, ez egy megerősítés arra nézve, hogy sose feledd a múltat, nem nézhet el, és bocsáthat meg mindent az ember.
Kíváncsi voltam ha valakik mégis újrakezdték mi változott
Nem hiányzik szerencsére és nem is jönnék vele össze újra.
Annak az elvnek vagyok a híve hogy ami egyszer elromlott az okkal romlott el. Az emberek ritkán változnak szóval jó eséllyel a hiba megmaradt... Nem feltétlenül a partnerben van persze lehet én voltam a hunyó benne. Mondjuk most nem feltétlenül a megcsalásról beszéltem csak, hanem kicsit inkább úgy általában.
A leírtak alapján könnyen lehet, hogy az illető nem csak szemét volt, hanem valami személyiségzavara is van. Utóbbi nem fog megváltozni.
Az ilyen emberek - a történtek ellenére - baromira tudnak hiányozni, a heves érzelmek, izgalom miatt, de SOHA nem szabad visszafogadni őket! Soha nem változik meg, soha nem bízhatsz meg benne, olyan sebeket okoz, amik egy életre megmaradhatnak.
Akármilyen nehéz is, el kell felejtened őt.
Nem hiányzik. Nem jönnék vele újra össze.
Viszont gondolok rá néha, hogy ne kövessem el újra azokat a hibákat, amiket vele folyamatosan közel 2 évig elkövettem.
Volt "szerencsém" ilyen sráchoz.. Veszettül hiányozott miután szakítottunk, de mivel nem vagyok teljesen naiv/idióta ill. van önuralmam, nem hitegettem magam azzal egy percig sem, hogy bármi változhat. Bár azt be kell valljam, az elején még én éreztem bűntudatot, hogy nem adtam meg neki eleget, és biztos én voltam a hibás.
Utólag persze rájöttem, hogy nem is ő hiányzik tulajdonképpen, és nem az a sok sz-r, ami a kapcsolatunkban volt, hanem a megszokás kötött hozzá.. Arra is rá kellett jönnöm, hogy a veszekedések, hűtlenség (én magam sosem csaltam meg senkit, de az első két kapcsolatomban megcsaltak, nem is egyszer), tiszteletlenség és társai nem alap dolgok egy kapcsolatban, igenis van jobb és meg is érdemlem.
A srác pedig a következő barátnőivel ugyanúgy bánt, mint kiderült.. Onnantól már nem is okoltam magam a történtekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!