Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha egy felnőtt férfi ilyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy felnőtt férfi ilyet mondd az mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a páromat,de amit mondott az eléggé kiakasztott...

Volt egy nagyobb vitánk ahol eléggé eldurrant az agyam és ronda dolgokat vágtam a fejéhez... Emiatt szakított velem. Azt mondta nekem szó szerint így utolag rá pár hétre: "muszáj volt szakitanom mert ha nem teszem meg, büntetlenül csináltál volna már velem mindent"...

Természetesen többször bocsanatot kértem tőle anno..

Össze akar velem jönni ujra,de már ezek után nem tudom valoban szeret-e

2016. ápr. 2. 19:47
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Megaláztad és még te hordod fent az orrodat? Görény vagy.
2016. ápr. 2. 19:48
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Hülyék vagytok. Téma lezárva! :D
2016. ápr. 2. 19:49
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Tényleg görény vagy, de most részben javíthatod a hibádat: mondd meg neki, hogy vége és keressen újat.
2016. ápr. 2. 19:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha vitatkoztatok is, van egy határ, amit mind a kettőtöknek kéne tartani, ha szeretitek egymást. Neked is. Szerintem beszéljétek meg a dolgokat, és utána egyértelmű lesz, hogy összejöttök-e újra vagy sem. Vedd úgy, hogy ez amolyan figyelmeztetés volt, hogy a kölcsönös szeretetben és tiszteletben a kölcsönös rész szükséges. Ha ronda dolgokat vágsz a fejéhez, az néha jobban tud fájni, mintha kővel dobálnád.
2016. ápr. 2. 19:56
 5/9 anonim ***** válasza:

És maradandóbb sebeket is okoz. Kicsit paradox, hogy sokakat már egy pofonért is meghurcolnak, de az érzelmi bántalmazás nem büntetőjogi kategória.

Komolyra fordítva a szót, mindkettőtöknek be kell látni a hibátokat.

2016. ápr. 2. 20:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy bántalmaztad. Nem?
2016. ápr. 2. 20:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Valószínűelg átlépted azt a határt amit még hajlandó volt eltűrni.. szerintem mind ketten jobban jártok ha nem eröltetitek tovább a dolgot, ha olyan súlyos volt a dolog, hogy szakított akkor az nem fog nyom nélkül elmúlni.
2016. ápr. 2. 20:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mi az a ronda dolog, és nem mondom, hogy jól tetted, hogy ilyet mondtál. Sőt, hiba volt.

De az, hogy csak azért szaki, hogy megmutassa, hogy elveszíthet? Az a másik butaság. Szerintem hiba volt ez is. Nem tudom, elég drámai.

Szeretnél ezek ellenre is együtt lenni vele?

2016. ápr. 2. 20:45
 9/9 anonim ***** válasza:
74%
Tehát agyatlan pi*sa módjára viselkedtél vele és megsértődtél, amiért ő ezt nem élvezte. Jobb lesz neki nélküled.
2016. ápr. 2. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!