Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ki miben érzi magát hibásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki miben érzi magát hibásnak az utolsó vagy utolsó három szakításánál és miben érzi hibásnak az exét?

Figyelt kérdés

2016. márc. 30. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó szakításom amiatt történt, mert nem illettünk össze. Se őt, se magamat nem hibáztatom semmiért. Szerettük egymást, sokat fejlődtünk, de utána már gyilkoltuk egymást a különbségek miatt. Próbáltuk megoldani, kompromisszumokat kötni, de nem ment. Mások vagyunk, de békésen váltunk el, és a baráti viszony megmaradt.

Előtte szintén a másság volt a gond, illetve én nem is vonzódtam hozzá eléggé, emiatt nem is igazán próbálkoztam rendbe hozni a dolgokat. Ő is biztos hibázott valamiben, de nem hiszem, hogy bármit változtatott volna, ha máshogy viselkedik. Vele is jó viszonyban vagyunk mostanság, bár szerintem részéről van még vonzalom, de majd lecseng benne ez az időszak.

Az ezelőtti kapcsolatom viszont más tészta. Nagyon összeillettünk a sráccal, imádtam minden téren, de nem illettem bele az életébe, mert nem is akarta. Itt ő abban hibázott, hogy hamar belevágott velem egy kapcsolatba, mielőtt az előzőt lezárhatta volna, így nem figyelt rám, nem vett komolyan, nem értékelte, milyen ember vagyok. Én türelmetlen voltam és kétségbeesett. Azóta ezt már átbeszéltük. Szerencsére mindketten boldog kapcsolatban élünk, lecsengtek a nosztalgikus érzések, és barátok lettünk.

2016. márc. 30. 19:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Magamat azért, mert hagytam ellaposodni a kapcsolatunkat, bár ez az ő részéről is hiba volt. Néha túlzottan féltékeny voltam, amit azóta szerencsére kinőttem. Az ő hibája pedig az volt, hogy ahelyett, hogy megbeszélte volna velem a dolgokat, inkább más pasinak öntötte ki a kis lelkét, majd a végén már fontosabb volt a másik, mint én. De hát ez van, minden okkal történik, szóval ennek így kellett lennie. :)

29F

2016. márc. 30. 19:52
 3/6 anonim ***** válasza:
94%

Az utolsónál maximálisan magamat okolom/okoltam. súlyproblémákkal küzködött. Mondtam neki segítek fogyni, de ezt támadásnak vette. Kitartóbbnsak kellett volna legyek, mellette lennem végig. Szép, okos, értelmes, fantasztikus nő. Nagyon megbántam, és azóta se tudom magam túl tenni rajta, pedig közel fél éve vége.

A részéről talán annyi, hogy szakításunk után 2 honappal már volt pasija. Bár ez nem annyira hiba. :/

2016. márc. 30. 19:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Őt abban, hogy megcsalt, és megpróbálta úgy előadni, mintha egyébként én tehetnék róla.

Magamat csak abban érzem hibásnak, hogy félelemből nem akartam meglátni, hogy ennek voltak azért előjelei, de túl naiv és fiatal voltam.

2016. márc. 30. 19:56
 5/6 Sunshinedoll ***** válasza:
Abban voltam hibás, hogy nem dobtam hamarabb :D Megspóroltam volna magamnak egy nagy adag kínlódást, veszekedést meg stresszt.
2016. márc. 30. 20:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Bár ő sem volt tökéletes de utólag belegondolva menthető lett volna a kapcsolat de 5 együtt töltött év után gyerekes voltam, inkább elhagytam,mint együtt megoldani a problémákat.
2016. márc. 31. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!