Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon megbánta?

Figyelt kérdés
4 hete szakított velem a barátnőm. Én kb. egy hét után elgyengültem és megpróbáltam visszakönyörögni magam. Összeszedtem magam, azóta alig beszéltünk, de ma találkoztunk, hogy kicseréljük az egymásnál hagyott holmikat. Csevegtünk, én már kívülről nézve teljesen rendben vagyok. Korábbi busszal mentem haza, ő elment a városba sétálni, ahol én tudtán kívül megláttam a buszról, sírt. Vajon megbánta? Ő hagyott el, 1 év 4 hónap volt.

2016. márc. 29. 14:28
 1/4 VirágésBence ***** válasza:
100%
Nem olyan biztos, hogy megbánta, gondolom ha ő szakított előtte ezerszer is átgondolta a dolgokat, csak gondolom rosszul esett neki látni téged.
2016. márc. 29. 14:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudni megbánta-e,de szenved,előtted nem mert sírni,nem akart gyengének tűnni.
2016. márc. 29. 14:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Kicsit elgyengültem, hogy sírva látom, jól gondolom azt, hogy továbbra sem szabad nekem próbálkoznom, mert neki kell magában eljutni a megbánásig (női büszkeség ide vagy oda) különben vége örökre?
2016. márc. 29. 14:43
 4/4 Noren1989 ***** válasza:
19%

Nő sose bán meg semmit sem. Eddig láttál az életedben példát erre? Nem, ő csak kisírja magát, aztán elmegy az első ecsetfejű p_ccel. Sajnálom, de a nőknek az önkép fontosabb annál, h helyretegyenek bármit is.

26/F

Keress mást egészen nyugodtan, ne foglalkozz vele.

2016. márc. 29. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!