Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit jelent az, ha szakítás után érdeklődik felőlem?
Figyelt kérdés
A véleményeitekre lennék kíváncsi, mit érezhet, ha ő (22/F) dobott engem, de fb-n folyton rám ír, kérdezi hogy vagyok azóta, mi újság velem, érdeklődik felőlem...vajon megbánta vagy ez csak álca, hogy ne legyen akkora lelkiismeret furdalása? 2 éves párkapcsolat, 20/L2016. márc. 26. 17:34
1/4 anonim válasza:
Hát, ha már érdeklődik, akkor kérdezz rá, hogy most mit akar. Lehet, megbánta a dolgot és most tapogatózik, hogy vissza lehet-e csinálni...
2/4 anonim válasza:
Mindkettő lehetséges, de kérdezz rá, az egyszerűbb, mint találgatni.
3/4 anonim válasza:
Így van,kérdezz rá.
Lehet hátsó szándéka is...de lehet csak hiányzol neki.
4/4 anonim válasza:
Ha kimondta, hogy vége, akkor valószínűleg megbánta, én megpróbálnám érzelemmentesen kezelni a helyzetet, mint aki amúgy is boldog életet él, legyél vele kedves, mint egy ismerőssel, de semmi extrát ne adj hozzá, ne kérdezz vagy kezdeményezz feleslegesen. Ez persze csak arra az esetre vonatkozik, ha vissza akarod kapni. L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!