Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lehet még jövőnk vagy elrontot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még jövőnk vagy elrontottuk?

Figyelt kérdés
Lerövidítve a dolgokat 2 éve voltunk kb együtt amikor én valamiért kiszerettem belőle és képtelen voltam elképzelni vele a jövőmet. Utána eltelt egy 4 hónap és úgy szeretem, mint akkor ő szeretett nincs nap hogy ne akarnám, de most már a részéről nem megy a dolog. Tudom, hogy majd mondjátok, hogy elrontottam, de én hiszek abban, hogy az hogy elkerültük egymást időben még nem jelenti a jövőre nézve hogy végzetes hiba volt. Szerintetek? Egyébként tényleg nagyon komoly kapcsolat volt és nagyon működött is.
2016. márc. 23. 08:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nem vagytok együtt, akkor mibe szerettél bele? Nem szerelem ez, csak a hiányérzet, plusz egy utólag idealizált kép.

Szerintem kár lenne erőltetni, illetve ha újra is kezdenétek, az nem mostanában lenne ideális, újra ugyanazokat a hibákat követnétek el plusz tapasztalat nélkül.

2016. márc. 23. 09:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nekem valaki egyszer azt mondja hogy kiszeretett belőlem,elhagy (nem mindegy milyen indokból)majd 4 hónap múlva megérkezik és bizonygatja mennyire oda van értem, akkor közlöm vele hogy savanyú volt a szőlő, és arra van a kijárat.Nem véletlenül hagyott el, nem véletlenül vágyott jobbra, ez motiválta, csak nem ért célt, ezért felértékelődött benne a régi közepesnek hitt kapcsolat és azt próbálja menteni. Nem fogadnám vissza, mert a bizalomnak és a megbecsülésnek már annyi.

38F

2016. márc. 23. 11:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt gondolom, hogy az hogy ezt éreztem nem egy óriási hiba, nem egy megcsalásról van szó. Egyébként nem motivált más, ráadásul nem is egy csalódás volt az oka a dolognak, hanem bekerültem egy új társaságba 4 hónappal ezután hogy ezt mondtam és megismertem rengeteg lányt, de mindenkiben őt kerestem és akkor jöttem rá, hogy nekem ő a tökéletes és nem is véletlenül érzem ezt lassan 1 éve szerintem. Hibáztam, de megbocsátható dologról van szó véleményem szerint.
2016. márc. 23. 11:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Így már kicsit árnyaltabb a kép.

Egyébként az, hogy szerinted még van jövőtök, nem biztos, hogy így látja ő is. Próbálkozz, pedálozz, de nagyon kitartónak kell lenned, hogy újra megbízzon benned. Ha tud.

2016. márc. 23. 12:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Pontosan erről beszélek, hogy valami jobbra vágytál, el kezdtél ismerkedni és önkéntelenül is minden új kiszemeltet az exedhez hasonlítottál és rá kellett döbbenned, hogy Ő bizony elég magas szintet képvisel. Ellenben ha találtál volna valakit akihez legalább annyira tudnál vonzódni mint az exedhez, akkor váltottál volna és nem azon erőlködnél, hogy visszaszerezz valamit amit egyszer már eltaszítottál magadtól.

Ilyenkor szoktam mondani, hogy önbecsülés is van a világon, hoztál egy döntést ami nem úgy alakult ahogy szeretted volna, hát visszakoznál. Ilyenkor fel kell állni a padlóról és újra beszállni a játékba és nem a múltat hajszolni.

38F

2016. márc. 23. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!