Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem érem el sehol? Aggódom.
Párommal két hete szakítottunk. Barátságban váltunk el, semmi veszekedés nem volt, de tudom, hogy szeret. Átlag két naponta keresem, egyszer volt az, hogy sírva vette fel a telefont. Kérdeztem, mi a baj, azt mondta, hogy nagyon egyedül van. Másnap felhívtam, hogy megnyugodjak, minden rendben. Most viszont sehol nem érem el. Fb-n inaktiválta a profilját. A játékkliensen, ahol régen sokat játszottunk együtt, szintén azt látom, hogy baj van. Napok óta nem lépett be. A telefont nem veszi fel, hiába hívom. Munkahelyén azt mondták, hogy betegszabadságra ment. A rokonai számát töröltem, így őket nem tudom megkérdezni. Meg feleslegesen sem akarok idegesíteni senkit.
Mit tegyek?
Elmentél már a lakására?
Közös ismerőssel, rokonnal felveheted a kapcsolatot az interneten.
Lehet, hogy csak túl aggódod, de megnyugtatna téged is ha tudnád minden rendben van vele.
Szerintem valakivel vedd fel a kapcsolatot, és keresd meg.
Egyébként közös megegyezéssel szakítottatok? Nem merült fel az újrakezdés köztetek?
Szállj le róla.
Én is agybajt kaptam volna, ha az exem! állandóan b.s.ztat, és nem engedné, hogy nyugodtan lezárjam a kapcsolatot.
Elhiszem, hogy fáj, meg minden, de engedd el, hagyd békén. Megértem, hogy mindenhonnan letilt, meg kinyomja, én is ezt tenném a helyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!