Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás 2 év után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás 2 év után?

Figyelt kérdés

Ma (volt)baratommal kozos megegyezessel szakitottunk 2 év utan. Mar nem volt ugyanolyan a kapcsolatunk mint regen. O szeretne ha baratok maradnank, oly szinten,hogy mindennap talalkozunk, mint amikor meg jartunk es hogy szombaton mar menjunk buliba ahol egymas szarnysegedjei lehetunk... :-S megmondtam hogy nekem ez tul sok, nekem ido kell, hogy csak baratkent tekintsek ra. Nagyon elkeseredett vagyok, amiota hazajottem tole sirok es azon gondolkozok, hogy szeretem es hulye voltam, hogy szakitottunk.

Og miert nem erintette meg egyaltalan? Miert nem lett szomoru? Mar nem szeretett? Nem tudom, hogy mit kezdjek magammal. A barati tarsasagunk kozos volt, akiket rajta keresztul ismertem meg, igy nem tudok nagyon senkivel beszelgetni. Tudom, hogy ez nem igazan egy kerdes, de muszaj volt kiirnom magambol, es nem ertem, hogy nekem ennyire rosszul esett, ot meg nem is erdekelte... Vagy majd par nap mulva fogja igazan felfogni, hogy vege?

2016. márc. 13. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:

napi szinten találkozni, te sem vagy 100-as ha belemész.

Vagy legyen vége vagy ne.

De ezzel csak a markában tart és ő míg talál majd valakit, te csak reménykedni fogsz hogy hátha majd újra összejöttök. De nem és csak sírás lesz a vége, mert ha talál majd valakit akkor ágyő---

2016. márc. 13. 18:02
 2/5 VirágésBence ***** válasza:
Jól tettétek, hogy szakítottatok, gondolom benne már régóta megért a dolog és feldolgozta, vagy csak egyszerűen nem mutatja ki az érzéseit, ő így gyászol. Az viszont nekem is sok lenne, hogy akkor ugyan úgy találkozzunk meg legyünk egymás szárnysegédjei... nem, majd talán pár hónap múlva, addig meg hagyjon szépen békén.
2016. márc. 13. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:
A leírásod alapján őt is rosszul érinti, csak rajta másképp jön ki.
2016. márc. 13. 18:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Nem gondoltam, hogy belemegyek a napi szintu talalkozasba, sot, valoszinuleg a kovetkezo par honapban nem is akarok semmit, hogy irjunk vagy beszeljunk, hisz ugy erzem ido kell, hogy feldolgozzam, majd talan utana tudnek ra baratkent tekinteni. Csak sajnos nem just semmi az eszembe, hogy mit csinalhatnek, mindenrol O jut az eszembe, az utolso két evben mindet egyutt csinaltunk, kozos hobbi stb :-/
2016. márc. 13. 18:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Találd fel magad,legyél a barátokkal de ne az exeddel. Egymás szárnysegédei egy buliban? Ez vicc. Ha rászáll egy rusnya lány,majd te háritsd el,akkor azt mondja hogy együtt vagytok,ha meg szép a csaj,akkor neked annyi. Hagyd,ne keresd. Ha neki ez kell. Majd túl leszel rajta.
2016. márc. 14. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!