Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után újra együtt? 21/L
1hónapja szakított velem,nagyon hiányzik.. tapasztalatokat szeretnék hallani,hogy esetleg volt olyan akik kibékültek/mennyi idő után?:)
normális válaszokat kérek szépen!
7-es hozzászóló, hogy került a párod elvonóra? Milyen szenvedélybetegségbe esett? Te hogy kerültél szakemberhez?
Ismerős nekem is ez a se-veled-se-nélküled dolog. Velem is sokszor játszották ezt már el, hogy egyszer kellek, egyszer nem kellek és engem is nagyon megviselt és még most is. De elvonóra nem jutottam el.
Egyébként ez a "nem működik a dolog" nagyon könnyen rávágható kijelentés bárkire. Főleg olyankor, ha van a közelben valaki jobb. Vagy olyankor, amikor a barátnők, baráti társaság, felspanol hogy szakíts az illetővel, mert találsz nála jobbat úgyis. És menni akartok inkább bulizni, mert fiatalok vagytok és előttetek az élet blablablaaaa.... Ilyenkor könnyebb találni a másikban hibákat, ami miatt "nem működik".
Szerintem a "nem működik" amiatt van, mert vannak dolgok, amiket az egyik nem akar elfogadni, a másik nem akar vagy nem tud rajta változtatni. Persze, teljesen érthető, ha az egyik félnek szenvedélye az, hogy több különböző emberrel szexeljen például. Ezt én sem tudnám elviselni. Viszont nem gondolom, hogy olyan tulajdonságok kiérdemlik a szakítást, minthogy pl sokat dolgozik/tanul valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!