Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán még lehet köztünk valami?
Kb mádfél hónapja újra beszélünk a volt barátommal. Most írta vagyis valotta be,hogy hiányzom Neki. Szeret velem dumálni csak néha úgy érzi nekem nem hianyzik. És nem igazán tudunk az ellen tenni,hogy hiányzunk a másiknak. De Nagyon nem akar beszélni erről a témáról. Valami olyasmit mondott az egyik Facebook képem miatt gondolja ezt. De amióta nem beszélünk ott nem is használom és mikor szakítottunk tiltottam. Legtöbbször Ő keres engem,vagy ha nem ír azt várja Én írjak. Ezt is valamelyik nap mondta. Észre vettem rajtam, hogy kevesebbet írok, beszélek vele. Ezért is írta, hogy úgy érzi néha nekem nem hiányzik. Ő sem tudja, hogy jó ötlet - e ez,hogy beszélünk, s nem tudja miért tesszük mégis. De ha akarom eltűnik mert nem akar Nekem rosszat.
Nem akarom bele élni magam dolgokba, de ez a vallomása igen csak meglepett és buta módon reménységgel töltött el. Vajon csak az együtt töltött idők, emlékek miatt érez így, vagy mert esetleg még Szeret engem s netán újra kezdené? (Amióta beszélünk egyszer összevesztünk s akkor azt mondta Mi nem leszünk együtt soha. Plusz pár napja fel volt egy partnerkereső oldalon)
Társkeresőzik,máég ki sem békültetek máris újra összevesztetek...nem néz ki jól.
Lehetni lehet köztetek valami,miért ne lehetne!?
Inkább az a kérdés,van-e értelme?
Lehet csak nyűglődés,újabb veszekedések,egymás lelki leépítése lenne belőle.
Szerintem próbálj túllépni rajta !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!