Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam a szakításon, ha még fél év után is szerelmes vagyok? 22/L
Szó sincs róla, hogy addig új kapcsolatot keress, amíg nem vagy túl rajta, ennek semmi értelme. Ismerkedni, barátkozni lehet, de az tuti, hogy ha nekem egy nő elkezdi a bánatait nekem sorolni és csak arról beszél, tuti elzavarom.
22 éves vagy, előtted az élet, semmiről sem vagy lekésve, miért akarsz egy olyat, aki nem akar veled lenni? Akkor lesz majd valakid, amikor már érzik, hogy túl vagy rajta, ez látszik, alárulja a testmozgásod, a beszéded hangulata, szóval oldd meg magadban és vegyél erőt magadon, kelj fel, és előre nézz, a múltat meg hagyd a fenébe. Megéri ez neked? Eldobod az életed, mert valaki nem tudott értékelni? Ennyire ne becsüld már alá magad!
Ne kezdj ùjba, ne csapd be magad és a màsikat sem!
Nem segìt, mert mindenkiben őt keresed.
Te màr lehet, hogy magàhoz az érzéshez, emlékhez ragaszkodsz.
Engedd el. Egyszer még sírd ki magad és erőszakkal kényszerìtsd magad a gondolatokra: ő is elengedett...Ha jô lett volna, együtt lennétek...
A " mi lett volna ha" kezdetű mondatokat felejtsd el.
A mùltat el kell engedni, ez csak megerősìt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!