Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, átvert, hazudott, de szerethet?
Tudom,hülyeség ilyet gondolni,hogy talán szeret..
De a helyzet,hogy 2 évig együtt voltunk barátnőmmel,aztán egyik pillanatról a másikra hazudgált,átvert,aztán idővel kiderült hogy megcsalt. Többször is.
Azon a napon hogy kiderült,meg is bocsájtottam neki,mivel nagyon szerettem. Bekísértem oda ahol lakik busszal,elköszöntünk,aztán rögtön hívta azt a srácot akivel megcsalt,és összejött vele,engem pedig dobott.
Papucs lettem miatta,eléggé gáz lettem,de aztán 4 hónap múlva jobban lettem,és úgy volt beköszönt egy új kapcsolat.
Előtte találkoztam exemmmel,hogy tudassam vele. Rávett,hogy jöjjünk össze újra. Rögtön belementem.
Működött,jobb volt mint akármikor,talán el is felejtettem volna,no de kiderült hogy az idő alatt,amíg mi külön voltunk,és én mély depresszióba zuhantam,ő a sráccal szinte "összeköltöztek".
Próbáltam felejteni,megbocsájtani,ő is bizonyított nagyon sokat,de nem ment,szakítottam.
Ennek 4.hónapja. De azóta se tudunk elszakadni teljesen egymástól. Mindkettőnknek volt egy 1-2 hónapos kapcsolata,de vége is lett kb.egyszerre. Azóta is maximum 2 napos szünetekkel folyamatosan beszélünk,nosztalgiázunk,veszekszünk. Mintha együtt lennénk.
Én nagyon rosszul vagyok azóta is,semmi életcélom,még mindíg nagyon szeretem a lányt. Volt már valakinél valami hasonló? Tanácsokat szeretnék,mivel majdnem 1 éve padlón vagyok,és semmi nem segít. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!