Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen indokkal szakítottak veletek?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok kérlek. Talán azért mert "elfáradt" a kapcsolat vagy harmadikfél miatt? Személyesen mondta el nektek? Tudom h úgy tisztességes, de egyre több olyan van akinek facen megírják aztán viszlát2016. márc. 4. 21:07
11/16 anonim válasza:
Egy ostoba indokkal: szerinte én többet érzek iránta, már 2 hónapja vagyunk együtt, és túl komolynak érzi a kapcsolatot. Még nem tudtam összeszedni magam. Ez tegnap este történt, és semmi előjele nem volt. Személyesen mondta el. 25N
12/16 anonim válasza:
" már meguntam egyes dolgaidat, és csak teher vagy a számomra...most nekem nem kell ideg, úgyhogy ennek vége lesz..."
hát remegtem, mikor ezt az sms-t kaptam meg...valami sokk volt a számomra!!!
23 L
13/16 anonim válasza:
"Túl sokat dolgozom azért, hogy normális közös jövőnk lehessen, így nem jut rád időm." 25/L
14/16 Fruzs33 válasza:
Egy csaj volt a dologban.
Azzal indokolta a megcsalást az exem,hogy bunkózom vele állandóan.
Jó,ezt még a szemembe mondta...
Aztán 2 nappal később ő tett pontot az i-re,és szakított velem.
Még most is sokat gondolok rá. Pedig ez már 19 napja volt.
15/16 Fruzs33 válasza:
Ja és azt kihagytam,hogy facebookon szakított velem,mert mindig is gyáva volt.
16/16 anonim válasza:
Személyesen tette, valamivel több, mint 2 év után, szerinte nem illettünk össze. Szerintem inkább könnyebb volt velem szakítani, mint az egyetemmel, vagy a családjával, akik nem igazán kedveltek engem. :) Mivel azóta se beszéltük át (a szakítás 7 hónapja volt), így igazából csak tippem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!