Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rossz ember vagyok, hogy idegen nőkkel fekszek le?
Pár napja elhagyott a barátnőm, ami összetörte a szívemet és egészen idáig egy "jó" ember voltam. Régen amikor szingli voltam, nem jutott soha az eszembe, hogy lefeküdjek egy idegennel, csak vártam az igazira, akivel majd családot alapítok.
MOST: Bárki aki nő, tetszik nekem és én is neki jöhet. Nem akarok kapcsolatot most egy jó ideig, mert ez nagyon fájt és sok erőt elvett tőlem. Csak szexelni szeretnék nőkkel és semmi több (persze ezt nekik is elmondani, nem kihasználni). Aztán majd pár év múlva, ha készen állok egy kapcsolatra, akkor megint egy komolyabb dolgot elkezdeni egy lánnyal...
Valahogy rossz a lelkiismeretfulldalásom egy kicsit, úgy érzem rosszabb ember lettem...
21F
Nekem biztosan nem kellene olyan pasi, aki egy szakítás miatt elkezdi falni a nőket, mint egy idióta. Aztán jönnék én csúcsdísznek a rakásra? Kösz, nem.
Szerintem gondold át ezt még egyszer, nem leszel több attól, hogy szinte válogatás nélkül mindenkivel szexelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!