Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsek? Kezdek teljesen szétesni?
Figyelt kérdés
Első szerelem volt.Nehezen engedek magamhoz közel embereket de őt mégis sikerült. 1 évvel ezelőtt ismertem meg majd összejöttünk. 5 hónapot voltunk együtt. Én beleszerettem nagyon. De társkeresős oldal probléma miatt számítottam vele. Kis idő idő után felkereset és helyre akarta hozni, de nem bíztam benne, féltem hogy csak azért kellek neki mert nem talált utánam mást. Pedig látszott rajta hogy jelentek neki valamit. Voltak kisebb viták majd az egyik után nem beszéltünk többet. Én felkerestem, mert nagyon szenvedtem miatta. De el mondta hogy nem kellek neki. Tudom, hogy ezek után nem kellett volna fel két a nem de nagyon kivoltam és most is nagyon kivagyok. Kezdek idegroncs lenni és teljesen tönkre menni. Egyszerűen még az idő se segít, hogy egy kicsivel jobban legyek. 5 hónap telt el. Hiába foglalom el magam és sportolok, egyszerűen nem tudok felejteni. Azóta 8 kg fogytam. Már kezdem azt hinni hogy meg fogok bolondulni.2016. febr. 18. 22:37
1/8 anonim válasza:
Ha 5 hónap után se tudod elfelejteni az már egy kicsit probléma. Beszélj a szülőkkel, tesókkal, barátokkal hogy hogyan is lehet ezt átvészelni vagy ők hogy tudták kibírni.
2/8 A kérdező kommentje:
Beszéltem anyukámmal elmondtam mit érzek de csak azt tudta hajtogatni, hogy jobbat érdemlek. A 2 barátnőm boldog kapcsolatban élnek így nem igazán terhelném ezzel. Csak kezdek szétesni teljesen, próbálom tartani magam de már nem megy.
2016. febr. 18. 22:47
3/8 A kérdező kommentje:
19/l. ő 23
2016. febr. 18. 23:14
4/8 anonim válasza:
Pszichologus nekem is segitett, tudom nehez. az első a legnehezebb elfelejteni
5/8 anonim válasza:
Fogadd el azt a tényt hogy ő már réges rég túllépett rajtad...Ez átmeneti nehézség akiknek már volt ilyen és nagyrészüknek sikerült.Tudom h közhely de próbálj kizökkeni pl járj el szórakozni, mozi, könyv vagy olyasmi ami elvonja a figyelmed.
6/8 anonim válasza:
Keress egy igazi pasit! Egy 30 körülit. Lassan ideje lenne rájönnöd hogy egy kis nyámnyila miatt hisztizel, totál feleslegesen!
7/8 A kérdező kommentje:
Hiába foglalom le magam és terelem a gondolatomat. Nem könnyebb. Én szeretnék felejteni, nem akarom tönkre tegyen. és nem akarom ezt az ürességet és nyomó fájdalmat még mindig érezni.
2016. febr. 19. 17:47
8/8 anonim válasza:
Valakit kérj meg rá, hogy segíteni átvészelni ezt az átmeneti időszakot - ameddig egyenesbe nem jössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!