Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy felejtsek?
Nagy szerelem, majd szakítás, 3 év után. Túllépnék, de van egy kis baj...
Vannak dolgok, amiket imádtam a párommal csinálni. Sokat néztük együtt a teniszmeccseket, volt kedvenc sorozatunk, kedvenc filmjeink, kedvenc ételeink.
Most vacak... Jól esne megint a sportot nézni, letölteni egy évadot a sokat látott sorozatból, vagy thai kaját főzni. De félek, hogy ez még tovább nehezíteni a múlt feldolgozását...
Szerintetek mit kellene tennem? Engedjem, hogy ezek a dolgok beépüljenek az életembe, vagy hagyjak abba mindent?
Szerintem egy kis ideig ne csinálj olyan dolgokat, amik rá emlékeztetnek. Most már nagyon fájna, és mindenről ő jutna eszedbe.
Ha vársz egy kicsit akkor már nem fog. Addig próbálj olyanokat csinálni amit szeretsz de nem ketten csináltátok, hanem egyedül is örömöd leled benne.
Nem feltétlen kell ezeket eldobnod magadtól ha szereted...Inkább hanyagold egy kicsit.
Thai kaja főzés helyett rendelj pizzát extra sajtal és jó sok szalámival vagy bármivel :D tölts le egy olyan sorozatot amiről tuti nem ő jutna eszedbe.
Járj el a barátaiddal,kezdj el randizgatni srácokkal.Sima ügy.Különben tudom milyen 1 hónapja ugyanebben voltam.Nekem ezek beváltak,pláne a randik.Más férfiakkal való beszélgetés.Jó ivások a barátokkal és persze a rengeteg munka lekötöt.Tádám! El is felejtettem már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!