Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek végleg szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek végleg szakított velem a barátnőm? kérlek benneteket, remélem nem hiába írtam ennyit és tudtok valahogy segíteni!

Figyelt kérdés

Fura, de 2héttel ezelőtt minden rendben volt... minden nap együtt voltunk, szinte minden nap mikor mentem munkába azelőtt kényeztettük egymást... nem lakunk még együtt, de akkor ott is aludtam nála...

aztán jött egy veszekedés, mikor felhívott és kérdezte mit csinálok és azt mondtam, hogy semmit... de tényleg nem csináltam semmit... aztán másnap találkoztunk és veszekedtünk... olyanokat beszélt, hogy hagyjam őt békén... én annyit mondtam, hogy kíváncsi lennék, hogy neki hogy esne, hogy ha én is így állnék hozzá...

nagyon megbántam amit utána mondtam, mert azt mondtam neki, hogy nem szeretném hogy haza menjen és nem is gondolom komolyan amit most fogok mondani, de ha én is ilyen könnyen beszélnék, akkor azt mondanám oké leállok otthon és ő is mehet haza ahogyan akar..

de ezt nem gondoltam komolyan és ezt meg is mondtam neki, hogy senkivel nem csinálnám, nem csak vele és csak azért hoztam fel ilyen példát mert nem akarom elhinni, hogy komolyan ilyen könnyen tud nekem ilyet mondani...

aztán kiszállt az autóból és elindult egyedül... kb 40kilométerre volt otthontól, kértem, hogy álljon meg mert nem akarom, hogy elmenjen, haragudjon rám, de akkor is üljön vissza az autóba és inkább haza viszem, csak ne induljon el egyedül.

nagyon megbántam, de aztán valahogy enyhült a dolog és másnap újra találkoztunk, de már nem kaptam puszit sem semmit...

aztán már csak írtunk max webcamon beszéltünk de kezdett jobb lenni a helyzet, egészen addig, hogy tegnap újra találkoztunk, nevetgéltünk és kaptam ölelést is, mikor hazavittem.

aztán jó volt a hangulat, és féltékeny voltam egy fiatal srácra, aki írt neki. tudtam, hogy le fogja koptatni, csak én meg írtam neki, hogy én mit mondanék neki... aztán ezen újra kiakadt és ma mikor találkoztunk nagyon mérges volt rám... olyanokat beszélt, hogy megfolytom őt a szeretettel...

tegnap még azt mondta, hogy szeret és még mindíg a barátnőm, ma meg azt, hogy most inkább hagyjuk ezt, mert egyedül akar lenni... nem mondta ki, hogy végleg vége lenne, csak azt, hogy most nem vagyunk együtt és most annyira felhúztam, hogy nem is fogunk írni egy darabig...

nem tudom, hogy most mit tegyek, vagy mi van? nem írtunk azóta, de én nagyon szeretem őt, vele akarok lenni...

szerintetek még van esélyem nála?

2016. febr. 7. 22:55
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

elküldtem privátban :)

és köszönöm mindenkinek a válaszokat! remélem igazatok van és tényleg csak idő kell és megenyhül aztán újra vele lehetek, mert imádom őt!

csak tudnám mennyit kell várnom :/

2016. febr. 7. 23:34
 12/20 anonim válasza:
Valaki leírta itt a tutit előttem, számtalan nő él a világon, a szerelem meg egy fal a tisztánlátás előtt. Ha a lány azon gondolkozik hogy idő kell neki meg hasonlók, pattanj amíg Ő nem mondja hogy szia. A tapasztalataimból kiindulva egy dolgot javaslok, amit vagy megfogatsz, vagy nem, mégpedig hogy SOSE hagyd megalázni magad, azért mert a másik fél nincs tisztában a saját érzéseivel. Ha elveszt majd később rájön hogy hibázott, de minden egyes perc pazarlás amit egy rossz emberre szánsz,és minden egy egyes percet a jövőből veszel el, mégpedig attól, aki majd igazán szeret és boldoggá tesz.
2016. febr. 8. 00:49
 13/20 A kérdező kommentje:

én nagyon szeretem őt! nem kell nekem senki más!

egyébként éjjel 2kor rám írt, de én akkor már aludtam.. aztán felcsörgetett és küldött nekem képet is és írtunk picit...

nagyon remélem, hogy van még közös jövőm vele :/

2016. febr. 8. 10:33
 14/20 anonim ***** válasza:

Hagyd ezt a labilis p*csát. Ha időt kér akkor vagy megcsalt vagy meg akar csalni, feleslegesen erőlködsz.

Előbb vagy utóbb minden nő meghülyül. Ez lehet 1 év, lehet 5, de 25 is.

2016. febr. 8. 20:06
 15/20 A kérdező kommentje:

14-es!!!

lehet, hogy kissé labilis, de ez nem hogosít fel arra, hogy így beszélj róla, vagy akár csak általánosítsd! Nem ismered őt, nem ismered a múltját, nem tudod min ment és megy keresztül!

én viszont igen!

és tudom, hogy én is hibáztam, ezért nem is lep meg ha haragszik rám! Én csak abban bízom, hogy ez változik és újra normálisan tudjuk folytatni!

szeretem őt, mindennél jobban!

2016. febr. 8. 21:09
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem is érdekel.

Nem fog változni és semmi nem lesz a régi.

Ne élj álomvilágban, inkább szokj hozzá, hogy ezentúl valaki más fogja kefélni.

Te csak azt akarod hallani amit gondolsz. Az élet viszont nem ilyen. Hibáztál, legközelebb nem teszed, de az már biztosan nem ezzel a lánnyal lesz.

2016. febr. 8. 21:36
 17/20 anonim válasza:
Pedig a 14-esnek igaza van. Nem egy barátnőmért voltam én így oda mint Te most, és mindig rossz vége lett. Nem látsz tisztán a szerelemtől, na meg minél jobban nem kellesz neki annál inkább kell Ő neked. Így müködik az ember. Amugy erre az egészre keresztet vethetsz, van rá kevés esélyed hogy rendbe jönnek a dolgok, de én is inkább azt mondom ami most nem fog tetszeni: legyél férfi és fejezd be a hisztizést, fogd meg a tököd és lépj túl ezen az egészen mert kicsinálod magad lelkileg. Ennyi, ilyen az élet, nem az utolsó lesz.
2016. febr. 8. 23:00
 18/20 A kérdező kommentje:

lehet, hogy soha többet nem lehetek vele, ez igaz, ettől függetlenül szeretem! a 14-esnek adott válaszommal csak annyit akartam mondani, hogy ne p*csázza le és ne ítélgesse!

ettől függetlenül tudom, hogy nem elég ha csak én akarom a kapcsolatot! mind a kettőnknek akarni kell!

és igen! nyilván azt szeretném hallani, amit akarok, de tisztában vagyok vele, hogy más lapokat is oszthat a sors!

én csak annyit tehetek, hogy megpróbálom az "én kezemre játszani a jó lapokat..."

2016. febr. 9. 12:20
 19/20 anonim válasza:
Nem passzoltok hagyd az egeszet,csak te jarsz rosszul...
2016. febr. 9. 18:30
 20/20 A kérdező kommentje:

annyit mondok, hogy akik azt írták, hogy adjam meg neki azt az időt és ne keressem, azoknak volt igazuk!!! :)

vagy legalábbis eddig úgy néz ki, mivel már keresett és jó irányba haladnak a dolgok, de nem szeretném elkiabálni!!!

2016. febr. 10. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!