Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek mit tegyek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek a saját magam gyógyulásához? Kérlek adjatok tanácsot.

Figyelt kérdés
Sosem gondoltam volna,hogy egyszer egy ilyen jeleggű kérdést teszek fel egy ilyen oldalon. De annyira egyedül vagyok, hogy nem volt jobb ötletem. Tavaly szeptemberben szakított velem a barátom. 6 évig voltunk együtt ebből majdnem 3 at együtt is laktunk. Neki a családja ki költözött Angliába így nem sokkal később ő is kijött. Ra fel evre pedig en. Boldog voltam és úgy tűnt ő is. Tudom hogy fiatalon kezdtük de nem bántam. Az utolso másfél évben sajnos megromlott köztünk a dolog. Sokat veszekedtünk kis dolgokon és utólag rájötten hogy közel sem voltam valami jó barátnő. Mint mondtam szeptemberben szakított velem, oktoberben el is költöztem.. O pedig nagyon megvaltozott; bulizik, csajozik, egy ket napokat dolgozik. Termeszetesen en meg mindig nagyon szeretem es idokozben rajottem a hibaimra. Tortent egy ket honapja hogy ugy alakult lefekudtunk egymassal annak ellenere hogy nem voltunk egyutt, nagyon kedves volt en pedig hat persze hogy ugrottam neki. Pedig az eszem tudta hogy hibat kovetek el. Ra 2 napra teljesen kikelt magabol, azt mondta o nem erez irantam semmit nem akar tollem semmit. Felejcsuk el egymast vegre. Igen am de terhes lettem, o teljesen kiborult es abortuszra akart kuldeni mondvan o nem akar gyereket tollem, de en megmondtam neki hogy akarmi tortenhet de ennek a gyereknek senki nem arthat o nem tehet rola hogy mi van kozottunk. Megalazott, es folyamatosan ugy beszelt velem mint a kutyaval ez miatt. En pedig csak sirtam es sirtam mindennap. Tudtam hogy nem lesz konnyu egyedul de szerettem volna megtartani a babat. Igen am de penteken munkabol a korhazba kellett vinni mert osszeestem es elkezdtem verezni. Ott azt mondtak elment a babam, teljesen osszetortem. A volt parom ram sem emelte a telefont pedig tudja mi tortent, azon a napon a korhazbol ketszer hivtam es fel sem vette. Gondolom o meg orul is neki. Viszont nekem azota megszuntek a nappalok folyamatosan fekszek a sotetbe es nem tudom mi lesz velem, nem eszek/iszok csak sirok. Senkit nem erdekel mi van velem. Szerintetek lehetek en meg boldog valaha? Hogyan tudok tullepni ezen az egeszen?
2016. febr. 7. 13:37
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

Igen lehet még boldog az életben...

most neked nagyon nehéz!

Most nehéz időszakon vagy túl,sok negatív történt veled....

Minden jót kívánok neked!

2016. febr. 7. 13:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát egy kicsit gondolkodj!

Először is saját magadat szapulod, mert vége lett. Mert hogy "nem voltál jó barátnő". A kapcsolat nem csak rajtad állt, nem kéne hogy saját magadat tedd le azért, mert vége. Ez az ő hibája is ugyanúgy.

Másodszor a gyerek megfogant, de gondold el milyen élete lett volna szerencsétlennek. Az apja rá sem hederít, te pedig egyedül elég nehezen tudtad volna felnevelni. Úgyhogy jobb ez így, ahogy történt.

Harmadszorra pedig örülj, hogy vége, mert az ilyen ember soha nem is szeretett téged ha nem is érdeklődik irántad.

Tessék erős maradni, programokat csinálni a barátokkal, ismerősökkel. Olvass, nézz dokumentumfilmeket, vígjátékokat, ismerkedj, beszélgess neten. Tereld el a gondolataidat és újból tiszta lappal indulhatsz!

2016. febr. 7. 14:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat ment a pozitiv ertekeles. Lehet buta es naiv vagyok, de en ugy gondoltam h en egyedul is feltudtam volna nevelni szeretetben a gyermekem. Nyilvan nehez lett volna de o egy olyan pluszt adott volna ami atsegitett volna a nehez idoszakon. De mostmar o sincs. Itt kint elek angliaba, nagyon nehezen jutottam el abba a pozicioba ahol most vagyok es szeretem is a munkamat. Ez az egyetlen oka hogy nem mentem meg haza Magyarorszagra. Viszont ha szegeny ha nem itt egy baratom sem maradt. Mindenki a volt paromat valasztotta, ok allitjak ez nem igy van. De joforman miota vege lett nem is kerestek. Legalabb annyira hogy " te hulye elsz meg" egy ket baratnom azert van de ok kaocsolatban elnek, es szo szerint sosincs idejuk arra h egyett osszeuljunk egy kave vagy tea mellett es beszelgessunk. Teljesen egyedul vagyok, meg ezutan a dolog utan is hogy elveteltem. A volt parom ennek ellenere meg tegnap bulizott. Mint mondtam gondolom o meg orul is ennek. Tudom hogy valami baj van velem, szamtalan modon megalazott mar es osszetorte a szivem de egyszeruen nem tudom ot utalni. Nagyon szeretem, es remelem boldog lesz. Ha en nem tudtam majd valaki mas boldogga teszi. Ha lenne mellettem egy legjobb barat fele talan konnyebb lenne kilabalni ebbol. De mint mondtam sajnos teljesen egyedul mar egyszeruen nem tudom hogyan tudnek kilabalni ebbol is.
2016. febr. 7. 15:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Szegyen nem szegeny. Nezzetek el, telefonrol gyorsan potyogtem. :)
2016. febr. 7. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!