Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A szerelmem szakított velem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelmem szakított velem, mert sokat veszekedtünk. Kb. egy éve elkövettem egy hibát, amit rettenetesen megbántam, életem legnagyobb tévedése volt. Megpróbált megbocsájtani, mostanáig bírtuk a sok veszekedés miatt. Mit tegyek hogy visszaszerezzem?

Figyelt kérdés
Depressziós vagyok, ami nem túl vonzó, érzem hogy minél jobban kérem, könyörgök neki, annál jobban eltaszítom. Járok terápiára, de félek, hogy mire rendbe jövök, teljesen kiszeret belőlem. Talán nem annyira mint én őt, de azért ő is szeret engem. Én sosem szerettem ennyire senkit, szebbet jobbat okosabbat nem fogok már találni, mindenki mondja hogy dehogynem, de számomra egyszerűen ő a tökéletes nő.
2016. febr. 3. 12:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ritka gyökér vagy, már bocs. Téged megcsaltak, ezért te megcsalod azt, akit

- szeretsz (bár pont, hogy nem)

- és legkevésbé hibás ebben a dologban

Én AZONNAL kidobtalak volna, aztán nyalogasd a sebeidet, csinálsz, amit akarsz.

Igaza volt az exednek, egy idióta kisfiú vagy, gyerek még a komoly dolgokhoz.

2016. febr. 8. 10:36
 12/13 A kérdező kommentje:

Utolsónak: Először is köszönöm az őszinteséged. Tisztában vagyok vele hogy "gyökér" vagyok... Nehéz családi körülmények között nőttem fel, borderline személyiségzavart állapítottak meg nálam(Már az előtt is jártam orvoshoz, hogy egy pár lettünk volna, tudta kivel jön össze..), ha utána olvasol, tudhatod mivel jár... Olyan szexuális vágyak miatt csaltam meg, amit te valószínűleg nem értenél meg. (Ne haragudj, ha előítéletes vagyok) Ha érdekel, privát üzenetben leírom, annyira azért nem súlyos. Egyszerűen nem passzolt a személyisége ezekhez a dolgokhoz, Viszont! "szeretsz (bár pont hogy nem)" mondod te, de igenis szerettem, ezért úgy döntöttem feladom a vágyaimat, mert fontosabb nekem Ő, és egy normális élet.

Egyet értek veled, AZONNAL szakítania kellett volna... Persze azért küzdöttem érte, de mivel szeretem, mondtam is neki, többször, hogy jobbat érdemel!!!

(Ez is gyerekes?)

Az ő válasza az volt, hogy megpróbáljuk helyre hozni.

Ezért maradtunk együtt. Az után az egy alkalom után SOHA nem csaltam meg és nem is szándékoztam, vele terveztem az életem.

Kb. 8 hónapra rá hogy megcsaltam, már angliában dolgoztam, elég jó fizetéssel, a jövőnket akartam megalapozni... de a féltékenykedések miatt (Igen, ami az én hibám tudom) sokat veszekedtünk, ezért hazajöttem, mert azt hittem ezzel mentem meg a kapcsolatunkat... Rosszul hittem. AKKOR döntötte el, hogy szakít, és nem akkor amikor egyenesbe voltam, jó fizetéssel, boldog életre való esélyekkel.

Felfogtam, gyökér szar ember vagyok!!! Elengedtem, legyen boldog.. Csak egyre válaszoljatok... Miért nem akkor szakított velem, mikor több esélyem lett volna tovább lépni... Ez valamiféle bosszú? Ha igen, szerintetek ez fer dolog azzal szemben, akinek papírja van róla, hogy lelki beteg?

2016. febr. 9. 02:12
 13/13 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük a dolgokat, köszönöm a válaszaitokat, nem kérnék több tanácsot.
2016. febr. 9. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!