Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Úgy döntöttem elhagyom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy döntöttem elhagyom a barátomat, kellene egy kis megerősítés? .

Figyelt kérdés
Röviden: Én 23,ő 26. Az anyjáékkal él 50 km van köztünk. Másfél éve vagyunk együtt,hol ő jön hozzánk,hol én megyek hozzájuk. Valami elromlott úgy érzem,és én már nem akarom folytatni ezt a kapcsolatot. Szombat óta erősödött meg bennem,hogy kimondom legyen vége. Náluk voltam,este 21.00-s vonattal jöttem haza. Szerettem volna ha kikísér a vasútállomásra,de az anyja mondta,hogy ők most vacsoráznak és neki is (a barátomnak is) ennie kell. Valami ekkor felkavarodott bennem,nem is az zavart,hogy az anyja nem marasztalt,hanem a barátom azt mondta:"Anyunak igaza van,most vacsorázunk,szóval bocs,de én most eszek." Én eljöttem,de kb 98 %-ra biztosra érzem,szeretném abbahagyni ezt.
2016. febr. 1. 15:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem tudtok olyan helyen szakítani, ami semleges és nincs ott egy szobányira anyuci?

Az utat ugye nem Te fizetted volna? Szerintem ilyet a későbbiekben ne csinálj, max a 20. házassági évfordulódra. Szülinapra virágcsokrot, pénztárcát, bizsu fülbevalót, CD-t/DVD-t, biciklis kulacsot meg ilyeneket ad az ember 23 évesen, nem egyhetes külföldi utazást.

2016. febr. 1. 16:31
 12/18 anonim ***** válasza:
26 évesen ennyire az anyja szoknyájába kapaszkodik? :/ megváltoztatni sajnos nem igen lehet jelentősen egy felnőttet...szerintem is itt szakítás a megoldás. ne pazarold az időd, sok normális pasi van ám
2016. febr. 1. 16:59
 13/18 anonim ***** válasza:
Küldöm a megerősítést! Mélységesen egyetértek, hagyd ott!
2016. febr. 1. 17:34
 14/18 anonim ***** válasza:

26 évesen az anyja dönti el mikor ehet és még ezt a dolgot is eléd helyezi? Hát nem irigyellek.

Egyébként ez csak egy (viszonylag jelentéktelen) indok, mi az igazi, mi az ami miatt eljutottál eddig?

Biztos nem lenne jobb a kapcsolatotok, ha leülnél megbeszélni vele téged mi bánt és mi zavar, valamint közösen eldönteni és el tervezni a jövőtöket? Mi a fennmaradó 2% azon kívül, hogy még szereted?

2016. febr. 1. 17:52
 15/18 anonim ***** válasza:

Ez instant ajtó, nem kell ehhez megerősítés.

Tahó az anyja, tahó ő maga is hha ez így zajlott. Még ha tudják is h nem tudsz maradni, illik megkérdezni. Ha vendég vagy, akkor illik nem kidobni, ennyiben hozzád igazítani a programot.

2016. febr. 1. 18:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát figyi, én már 21 évesen is leállítottam anyámat mikor hasonló dolgokkal próbálkozott. Ha neki ez 26 évesen nem megy akkor később sem fog. Szerintem....
2016. febr. 2. 13:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem érdemes vele maradnod!
2016. febr. 3. 15:39
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia! 6-os voltam.

Szerintem hívd el a barátodat egy városnézésre és mond meg neki személyesen,hogy te nem tudod elképzelni vele a jövődet.Nagyon modortalan,embertelen telefonon megszakítani egy kapcsolatot még akkor is,ha a másik nem érdemli meg a tiszteletet.Nem vagytok a barátoddal egy hullámhosszon és várhatóan nem is lesztek! Te jóval műveltebb embert érdemelsz!

Ne sajnáld ami elmúlt ,mert ettől csak jobb jöhet!!!

2016. febr. 4. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!