Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szerezzhetem vissza az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maricrus kérdése:

Hogyan szerezzhetem vissza az ex barátom?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy még mindig szeretjük egymást. De ő szerintem befolyásolva van és azért ignorál engemet. Nem tudtuk megbeszélni a problémákat. Valakinek segítet már jós ilyen párkapcsolati problémákban? Valakinek vissza jötte a szerelme?

#Bábika
2016. jan. 9. 13:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ami nem megy, azt nem kell erőltetni! Az ilyen szerelmi kötések meg jósok... Hány éves vagy? Agyilag nem nőttél még fel.
2016. jan. 9. 13:15
 2/14 A kérdező kommentje:

lehet. De sajnos a hibáimra akkor jöttm rá, mikor már elvessztetteem :S

És nemtudok bele törődni....

2016. jan. 9. 13:17
 3/14 anonim ***** válasza:
Értelek. De egy jós nem fogja megoldani ezt.. Kicsengetsz rá pár ezret, ő meghókuszpókolja a dolgokat, ha meg nem jön be, a sorsra fogja.
2016. jan. 9. 13:54
 4/14 A kérdező kommentje:
Csak érdeklődni szeretnék, hogy valakinek be vállt-e :(
2016. jan. 9. 14:23
 5/14 anonim ***** válasza:
Mint az érme két oldala. a pasi vagy visszamegy, vagy nem. ezt egy jós se tudja, csak az intuícióira hagyatkozik, azok nekem is vannak, ingyen megmondom neked, hogy vagy visszamegy, vagy nem :D ha a sors más lapot oszt, akkor mosom a kezeim. Ne ezt csinálja egy jós, pénzért. Nem ezek segíteneke. Lépj túl és legyen tartásod.
2016. jan. 9. 15:07
 6/14 A kérdező kommentje:
de nemtudok túl lépni, mikor ő jelent nekem mindent. És nagyon befolyásolva van, hogy egyik napról a másikra el távolodott. :/
2016. jan. 9. 15:46
 7/14 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs hogy befolyásolva van. Egyik napról a másikra nem tűnik el csak úgy. Nem lehet hogy naív voltál és nem láttad, hogy itt minden elromlott és inkább elment, mert volt egy utolsó csepp a porhárban?
2016. jan. 9. 16:29
 8/14 anonim ***** válasza:
nem távolodik el, na
2016. jan. 9. 16:29
 9/14 A kérdező kommentje:
igen voltak problémák..De azok arra van hogy megbeszéljük...nem voltak olyan problémák hogy megcsaltuk volna egymást...csak komoly beszélgetés kellet volna. Es az volt a legnagyobb problémánk hogy nem beszéltük meg soha :(
2016. jan. 9. 17:23
 10/14 anonim ***** válasza:
De akkor se fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel. Legyen már tartásod!
2016. jan. 9. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!