Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nagyon fáj a szakítás. Úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon fáj a szakítás. Úgy érzem sose lesz már ilyen kapcsolatom. Nyugtató gondolatok?

Figyelt kérdés

Lassan már 3 hete szakítottunk és most kezdett el nagyon fájni. Annyira gyönyörű és kivételes volt a kapcsolatunk, hogy ha rá gondolok, úgy érzem meghalok a fájdalomtól. Már a közös jövőnket terveztük, de ebből már sose lesz semmi. Én szakítottam, mert nagyon megváltozott és nagyon nagyon sok fájdalmat okozott, de a régi szép időket visszasírom.

Mit csináljak, hogy túllegyek rajta?? Hogy ne fájjon ennyire?

2016. jan. 6. 00:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%

Fozz par kilo husit es vidd el egy kutyamenhelyre es add oda a kutyaknak. Az o oromuk feledtetni fogja A banatod, ha eleg gyakra mesz hozzajuk. A szeretet ereje mindent legyoz.

N

2016. jan. 6. 00:45
 2/13 anonim ***** válasza:
53%

Mikor "elgyengülsz", gondolj a rosszra,a sok szemétségre,amit veled csinált.

Dobáld ki,amiket tőle kaptál, amikről közös emlékek jutnak eszedbe, ne nézegesed a képeit,faxbúkját...stb.

Idővel jobb lesz,kitartás :)

2016. jan. 6. 00:56
 3/13 anonim ***** válasza:
53%

Nyugtató gondolatok?

Te is tudod, csak az idő. Én mindig arra gondoltam hol tartok most, és hol tartanék, ha vele ücsörögnék a hugymeleg szarba. Gondold át, mennyit fejlődtél, tanultál általa főleg magadról. Nekem ez segített. kitartás!

2016. jan. 6. 02:37
 4/13 Estienne ***** válasza:
69%

Egyszer egy indiai hercegnő az édesapjától

kapott gyűrűvel felkeresett egy hindu bölcset.

Azt kérte tőle, hogy véssen a gyűrűbe olyan

bölcsességet, mely a szomorú napokban vigasztalja,

a nehéz helyzetekben bátorítja,

a boldog időszakokban pedig óvatosságra inti.

A bölcs pár nap múlva visszaadta a gyűrűt.

Egyetlen szót vésett bele:

" ELMÚLIK"

Tudom, tudom idióta facebook-os idézet de ez szerintem jó és igaz. Csak más fele kell figyelned egy darabig. Sport, hobbi, barátok-barátnők vagy örökbe is fogadhatsz egy kis cuki kutyit :D Mindegy, csak ne ezen járjon az agyad.

2016. jan. 6. 06:32
 5/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
Adj időt magadnak, őszinte érzések nem múlnak el napok alatt. Fejlődj, változz és megtalálod az igazit, jönni fog.
2016. jan. 6. 06:42
 6/13 anonim ***** válasza:

Meddig voltatok együtt?

Hány éves vagy? F/l?

2016. jan. 6. 10:04
 7/13 anonim ***** válasza:
23%
Fogaddd el. Több nem lesz. Szard le a szerelmet, az amúgy sem létező dolog. Élj egyedül, élj boldogan.
2016. jan. 6. 10:26
 8/13 anonim ***** válasza:
53%
Én is hasonló helyzetben vagyok. Első férfi volt az életemben, nagyon szerelmes voltam, de besokalltam, ezért szakítottam vele.Más nőkről beszélt nekem. Olyan elszólást tett, hogy nyugodtan megcsalhatom a munkahelyemen akárkivel. Aztán nem válaszolt az sms-eimre, nem tudtam kivel van és hol egész hétvégén. Majd amikor választás elé állítottam,annyit írt pár nap elteltével, hogy nem választott senkit. Annyira fájt az egész, ki kellett mondanom, hogy vége, de olyan mintha meghaltam volna.Azóta kiderült, hogy azt a nőt is unja. Nem tudom, hogy fog-e valaha is valaki szeretni. Én tényleg szerelmes voltam és rengeteg mindent elnéztem neki.Sajnos még mindig szeretem. Anyukám szerint várjak egy rendes férfira, de azok nem mernek ismerkedni. És azok után, amiket megcsinált velem az exem én is nagyon félek.Talán előbb vissza kell szereznünk az önbizalmunkat, megnyugodni, hagyni, hogy lecsendesedjenek az érzések, aztán majd lesz valahogy...
2016. jan. 6. 14:06
 9/13 anonim ***** válasza:
Miben változott meg? Milyen fájdalmakat okozott?
2016. jan. 6. 16:48
 10/13 anonim ***** válasza:
Ebből reset lesz
2016. jan. 6. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!