Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fáj a szakítás. Úgy érzem sose lesz már ilyen kapcsolatom. Nyugtató gondolatok?
Lassan már 3 hete szakítottunk és most kezdett el nagyon fájni. Annyira gyönyörű és kivételes volt a kapcsolatunk, hogy ha rá gondolok, úgy érzem meghalok a fájdalomtól. Már a közös jövőnket terveztük, de ebből már sose lesz semmi. Én szakítottam, mert nagyon megváltozott és nagyon nagyon sok fájdalmat okozott, de a régi szép időket visszasírom.
Mit csináljak, hogy túllegyek rajta?? Hogy ne fájjon ennyire?
Fozz par kilo husit es vidd el egy kutyamenhelyre es add oda a kutyaknak. Az o oromuk feledtetni fogja A banatod, ha eleg gyakra mesz hozzajuk. A szeretet ereje mindent legyoz.
N
Mikor "elgyengülsz", gondolj a rosszra,a sok szemétségre,amit veled csinált.
Dobáld ki,amiket tőle kaptál, amikről közös emlékek jutnak eszedbe, ne nézegesed a képeit,faxbúkját...stb.
Idővel jobb lesz,kitartás :)
Nyugtató gondolatok?
Te is tudod, csak az idő. Én mindig arra gondoltam hol tartok most, és hol tartanék, ha vele ücsörögnék a hugymeleg szarba. Gondold át, mennyit fejlődtél, tanultál általa főleg magadról. Nekem ez segített. kitartás!
Egyszer egy indiai hercegnő az édesapjától
kapott gyűrűvel felkeresett egy hindu bölcset.
Azt kérte tőle, hogy véssen a gyűrűbe olyan
bölcsességet, mely a szomorú napokban vigasztalja,
a nehéz helyzetekben bátorítja,
a boldog időszakokban pedig óvatosságra inti.
A bölcs pár nap múlva visszaadta a gyűrűt.
Egyetlen szót vésett bele:
" ELMÚLIK"
Tudom, tudom idióta facebook-os idézet de ez szerintem jó és igaz. Csak más fele kell figyelned egy darabig. Sport, hobbi, barátok-barátnők vagy örökbe is fogadhatsz egy kis cuki kutyit :D Mindegy, csak ne ezen járjon az agyad.
Meddig voltatok együtt?
Hány éves vagy? F/l?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!