Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, Ti is nagyon szenvedtek szakítás után?
ha van kivel vigasztalódni, akkor nem.
+ ha sz@r kapcsolat ért véget, akkor sem.
Jelen esetben már nem, mert rájöttem végül, hogy nem szerettem igazából, inkább a gondoskodási ösztönöm miatt voltam vele.
Fura egy felismerés volt, de mostmár visszatért az életkedvem
Én fülig szerelmes voltam, amikor 9 év után kitette a szűröm. Egy évvel előtte a hibámból már szakítottunk, aztán újrakezdtük tiszta lappal. Sajnos csak nekem jelentett ez valamit, mert teljesen belestem - sosem hittem volna, ha nem élem át - de Ő szép lassan lezárta magában a kapcsolatot. Kidobott, majd 2 héten belül bepasizott és hetekig gyötört a hívásaival, telefonjaival. Nekem lett volna okom mocskolni, mégsem tettem, talán nem véletlenül.
Az viszont biztos, hogy az élet kiegyenlíti a számlát - mondom ezt úgy, hogy nem kívánok neki rosszat...
De, hogy a kérdésre is feleljek. Totál kicsinált...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!