Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyire aljas, hátsó szándékú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire aljas, hátsó szándékú?

Figyelt kérdés
Az exem-ről érdeklődni, az egyik legjobb barátnőjétől (aki rokona is egyben), úgy finoman. Mivel nem válaszol a baráti üzeneteimre. Még azt se , hogy bocs, van már pasim, vagy hagyj békén. (Megbántottam, ezért szakított. De nagyon hiányzik, nem vagyok teljes nélküle.) 28 vagyok
2015. dec. 25. 13:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akar veled beszélni szerintem hagyd! Adj neki egy kis időt, aztán megpróbálhatod vele újra felvenni a kapcsolatot. Ezzel csak az ellenkezőjét fogod elérni, ha állandóan úgymond "zaklatod".
2015. dec. 25. 13:34
 2/11 Kenzo Tenma ***** válasza:
Biztos elmondaná az exednek, hogy nála kérdezősködtél, szóval szerintem rosszul sülne el. Inkább próbáld meg túltenni magad rajta.
2015. dec. 25. 13:39
 3/11 A kérdező kommentje:
Első: igen, én is erre jutottam, de... több mint két hónapja szakítottunk, és csak pár napja írtam rá. azóta nem válaszolt. szerintem ez nagyon messze áll a zaklatástól :) nem zavartam, nem írtam, nem hívtam, semmi közeledést nem tanusitottam felé. Ja, biztos elmondaná az exemnek..
2015. dec. 25. 13:48
 4/11 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudtam, de ettől függetlenül akkor próbáld meg elfelejteni. :)
2015. dec. 25. 14:01
 5/11 A kérdező kommentje:
Ha az olyan egyszeru lenne.. :/ eletem legjobb eve kot hozza, nem vagyok boldog. Tudom az ido gyogyit, de ez az erzes orokre bennem marad.
2015. dec. 25. 14:04
 6/11 anonim ***** válasza:

Aljasnak nem aljas, de ott van a hátsó szándék.

Ha nem zavar, hogy megtudja az exed, még érdeklődhetsz is a barátnőjétől. Taktikus húzásnak nem feltétlenül az, de ha szeretnéd jelezni felé, hogy még mindig szereted, akkor jelzésértékűnek felfogható.

Az üzeneteid szó félrevezető, ezek szerint többször is kerested?

2015. dec. 25. 14:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Mivel bantottad meg?
2015. dec. 25. 16:40
 8/11 A kérdező kommentje:

6-os! Nem egy olyan nőről van szó! Egy értelmes, okos, bájos nőről van szó, aki nekem a világot jelentette/jelenti.

7-s- zavar, nem zavar, akkora veszteni valóm már nincsen.. :/ pár sort írtam neki, hogy mi jót csinál mostanába (nagyon kreatív, meg ugye láttam posztokat, amiket kirak). egészségügyi dolgozó, így az ünnepeket sajnos bennt tölti, ezt is írta. írtam neki fel a fejjel. ennyi volt az első üzenetváltás.

a második: ugyon ez szinte, mit csit csinálsz ebbe a borongós időbe?-erre máig nem jött válasz. igaz az adatlapján kiírva van h kapcsolatban, de sztem ez ilyen hirtelen, gyógykapcsolat. vagy nem tudom.

utolsó: voltak rajta felesleges kilók. segíteni akartam neki h fogyjon (az orvos is mondta). ő ezt bántásnak vette, kihűlt a vonzalom, és emiatt mondta h már nem szerelmes.

Én meg már hónapok óta görcsölök, rengeteget gondolkodtam, főleg magamon, olvastam párkapcsolati pszichológiát. nincs étvágyam, nagyon megbántam h bántottam, férfi létemre máig több éjszakán is sírok. nagyon hiányzik! És nem tudom mi tévő legyek. Sokan mondják, tegyem magam túl, lesz másik, stb. de nem megy, főleg így az ünnepeken.

2015. dec. 25. 17:53
 9/11 A kérdező kommentje:
nem az a kérdés hogy én szeretem-e, hanem hogy ő mennyire tette túl magát rajtam! van -e halvány szikra még benne..
2015. dec. 25. 17:55
 10/11 anonim ***** válasza:

Kérlek szépen, szállj le róla. Benne is van még valami, biztos, de ez semmit nem jelent és neked semmi közöd már az érzéseihez.

Ne alázd már meg magad, egy év pedig nem túl sok, nekem majdnem 3 volt, szeretem, de egyszer nem írtam rá azóta (pedig ő is szeret, mondta szakításkor).

2015. dec. 28. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!