Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg nem változhat meg?
Próbálok nagyon rovid lenni, es legvégső elkeseredettségemben irok ide.
En vagyok 22 eves a ferfi 38. Olyan pozíciót tolt be ami miatt teljesen titkos életet el. Van egy felesége ( allitolag ).
Kb. Havi 2-3 alkalommal talalkozunk rovid időre.
Rájöttem hogy mellettem mindenféle mas no társaságát is megkeresi , es igazából nem is nagyon szelektál. Nyilvan nem vonhatom kérdőre hiszen nem beszeltunk meg kizárólagosságot , es ez minden oldalról egy titkos viszony . Viszont az utóbbi időben nagykn közel került hozzam.
Sokat keres, ir , segit mindenben. Feltárta az érzéseit , Es mesélt magarol is.
A kérdésem hogy tortent e mar valakivel hasonlo, es lett e belole komolyabb történet? Vagy egyszeruen semmi esélye a változásnak?
Koszonom a válaszokat!
Mar bocs de miattad nem fog változni és nem fog elválni sem,meg ahogy irtan nem te vagy egyetlen akivel megcsalja a feleségét szóval ne reménykedj.
Keress egy rendes pasit ha akarsz kapcsolatot.
"Olyan pozíciót tolt be ami miatt teljesen titkos életet el"
😂
Igen, hát persze... és a neve O. Viktor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!