Tényleg sokat változhat az ember egy nyár alatt?
Nyár elején még tipikusan nem sminkelő nyolcadikos kislány voltam.
Majd most jött a kilencedik. Nőttem 4 cm-t és fogytam 1 kg-ot (47 kg, 165 cm) és elkezdtem használni a korrektort, púdert, tust. Elkezdtem elegánsabb ruhákat hordani.
Múltkor szembejött velem 2 osztálytársam, és meglepődve néztek rám, hogy ez tényleg én vagyok-e. Hirtelen elkezdtek velem beszélni facen, mert amúgy nem voltunk beszélőviszonyban. Suliban is max köszöntünk egymásnak.
Tényleg ilyen nagy változást tehet egy emberen kb 4 hónap? Valakivel hasonló? És miért nézi minden fiú a külsőt?
velem 2 VOLT osztálytársam*
bocsi :D
Talán rövidebb idő alatt is lehet ennyit változni, a változás nem idő kérdése. Sőt, azt kell hogy mondjam, abban a korban vagyunk ami a folytonos változásé, újabb négy hónap múlva ha visszanézed a mostani képeid, nem biztos, hogy magadra fogsz ismerni. Csak hagyd, hogy megtörténjen. Most csak a tested változott, de előbb utóbb a lelked is ki fog nyílni, ha figyelsz rá.
Nem csak a fiúk nézik a külsőt, te is külső alapján döntöd el, hogy valaki vajon illik-e hozzád, vonzó e számodra, egy szinten vagytok e, nem? Ha viszont csak olyan fiúkat ismersz akik CSAK a külsőt nézik, akkor rossz helyen jársz.
A külső megragad, a belső megfog.
Nem vagyok sovány, nagyon nagy combom van és hasam is az, meg húsos is vagyok szerintem.
Amúgy köszi a válaszokat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!