Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásért a tettlegesség elnézhető?
Ha egy nőnek hónapok óta van viszonya a párja főnökével és a férfi rájött és dühébe lekever 2 hatalmas pofont (de iszonyat nagyot a második pofonnál elájul a nő és hetekig meg látszik a monokli) majd elmegy.
Ezt a két pofont be kell nyelni, ez van, megérdemeltem vagy jelentse fel mocskot?
Jogilag megteheted.
Erkölcsileg rossz, amit a férfi tett, de ugyanannyira rossz, amit a nő. Úgyhogy ha a férfi bűnhődik (a megcsaláson kívül), erkölcsileg úgy lenne a helyes, ha a nő is bűnhődne (a pofonon kívül).
# 3, 4:
Igaz, de a megcsalásra sincs mentség.
Jogilag lehet nem helyes, de a nő megérdemli ennyi a minimum!!!
(Persze forditott esetben meg a pali)
24F
Szerintem is megérdemli, én is megtenném a helyében
26/N
Azért "jó" látni, hogy szerintetek rendjén van ájulásig verni egy másik embert, mert meg lett csalva. Lehet, hogy erkölcsileg 0 az az ember, aki csalfa, de hogy ezért megverni.... Gratulálok nektek is.
Nem, nem nézhető el. Soroljak további opciókat?
-elhagyás
-megbocsátás
-megbeszélés
-visszacsalás (bár ennek nincs értelme)
-biztos van még több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!