Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem nyugodt a lelkem?
Szakítottam a pasival, mert nem igazán működött.
Én szeretem/szerettem, .. de mégsem úgy működött ahogy kellett volna. Nem igazán foglalkozott velem. A vége felé már barátként tekintett rám, olykor extrákkal.
(rossz érzés volt, úgy véltem hogy kihasznál, ... de hívott keresett, .. nem tudtam hogy most akkor mégis mi van?!)
Feldobtam neki a labdát, ... hogy érzek irántad, de nekem ez kevés (se szeretet, se gyengédség), így nekem nem megy tovább. (ez a vagy legyen vmi, vagy ne)
Megbeszéltük, hogy akkor nem!
És ennek ellenére még hívott, keresett, .. de nem ám azért amire ilyenkor számítana az ember, .. hanem csak úgy. Azt gondoltam jó lesz ez így, tudom kezelni, ... de azt éreztem hogy már a fejemre nő! Iszonyú jól tudja sajnáltatni magát és manipulálni (szívem szerint hajlottam volna, de tudtam mire megy ki a játék!)
Végül határozottan megmondtam neki, hogy ne keressen!
És nem tudom miért, de még mindig nekem van lelkiismeret furdalásom, hogy elküldtem! Pedig abszolút nem kéne!!! .. ha arra gondolok hogy Ő milyen volt velem!
Nem értékelt, nem becsült, .. ilyen embernek nincs helye az életemben!
(Picit a reménytelen és viszonzatlan szerelemhez tudnám hasonlítani a lelki állapotomat :/ )
Szerintem véglegesen szakíts vele és próbálkozz vki mással. De ha mégis újra barátok lennétek akkor tuti, hogy elő fog jönni az az érzés amikor azt gondolod magadban, hogy: De jó lenne mégis egy picit közelebb állni hozzá. És ez így menne előröl. Próbálj ne erre koncentrálni, hanem inkább valami másra de semmiképpen ne fiúkra mert eszedbe fog jutni.
Hajrá! :) 11/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!