Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Én már nem bírom, egyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én már nem bírom, egyre kevesebbet foglalkozik velem a párom. Ebből szakítás lesz? 20l

Figyelt kérdés

A párom (23) egy olyan sportot űz, ami szinte az egész napját elveszi, vagy főz, vagy edz, vagy edzést tart, vagy diétázik (akkor hozzá se lehet szólni :( ) , rám ideje már nem nagyon van, de tudom:/ hogy szeret. A szex is egyre kevesebb. És minden pénzét ebbe öli bele , ami engem nagyon aggaszt, semmire se költ, de erre mindent. A másik dolog hogy mostanában vannak furcsa megnyílvánulásai, ami egyrészt meg is ijeszt :( van hogy ordítozik, agresszív, és aj nehéz leírni, de valahogy nem az az ember már akibe annó 3 éve beleszerettem, ha a szemébe nézek, egy teljesen más ember néz vissza rám. Persze a fizikuma is egyre jobban alakul (ami szerintem mindig 10/10 volt)

, de már lehet egy kicsit túlzásokba esik. És egyszerűen nem tudom leállítani.

Egy radikálisabb példa, 2 hónapja eladta az autóját, hogy azt a pénzt is ebbe forgassuk bele, és munkahelyemre is váltott , mert állítólag sok volt a fizikai munka, és nem tudott eleget enni.

(Eleget? Napi 8-10 étkezés :( és én nem bírom, megőrülök mellette, de mégis ő mindenem és egyszerűen egy rész belőlem és nemhinném hogy képes lennék csak így elhagyni, belehalnék :(

Mit tegyek :(

2015. dec. 5. 19:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a párod eröteljesen edzésfüggò lett. Az, hogy mindent ennek rendel alá (napi 8-10 étkezés, munkahelyváltás, autó-eladás) teljesen ezt mutatja. A túlzott proteinfogyasztás pedig okozhat agresszivitást, emésztési és potenciaproblémákat. Nem tudni miket tesznek ezekbe a táplálékkiegészítökbe, elképzelhetö az is hogy a szervezete ezekre rosszul reagál. Próbálj meg beszélni vele, esetleg rávenni hogy egy orvos vizsgja meg. Ha nem segít vagy nem akarja akkor gondolj bele hogy egy ilyen emberrel tudnál-e hosszútávon együtt élni úgy hogy Te a bodybuilding után mindig csak a második leszel...
2015. dec. 5. 23:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Te is tudod, hogy ez nem egészséges...
2015. dec. 6. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!