Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy szakítani, hogy nagyon mélyen szeretjük egymást?
Leírtuk többen, Te minden kommentben mártíromkodsz.
Tudod ezzel alapvetően csak egyetlen probléma van; h ez végtelenül önző dolog a részedről. Azt írod, nekik akarsz jót, leírtuk, h nem teszel nekik jót, de igazából a hszeid olvasva: mindenhol csak én én én. TE nem akarsz elszakadni tőlük. TE akarsz részese lenni a mindennapjaiknak. TE nem tudtad lezárni a kapcsolatod.
Őszintén? Gerinctelen, gyáva, döntésképtelen, ostoba, önző féregnek tartalak.
Lehet lepontozni, és kérdező, téged sem bántani akarlak ezzel. Csak egyszerűen így gondolom az itt leírt megnyilvánulásaid alapján.
#15 leírtuk többen is, elmondta neki egy szakember is.
Személyes tapasztalat (és ezt is szakember támasztotta alá), h ha vki konstans hülyeséget csinál, a buksisimi meg az együttérzés nem hozza ki a saját lelki poklából. Tudom, mert velem is ezt csinálták a barátaim. Aztán végre mégis kaptam vkitől egy akkora képletes pofont, mint ide Hawaii. A szép szavakat meg a juj jajjjat csak akkor halljuk meg, ha pont ezeket akarjuk hallani. Ilyenek vagyunk mi emberek.
Együttérzek én a kérdezővel, nekem is volt hasonló vergődésem. DE:
1. ezeket mind mi okozzuk saját magunknak. (nem a másik, nem a szomszéd, nem a barátok, nem isten, nem a politika, stb)
2. leírták többen h nem helyes amit tesz: megköszöni a válaszokat, de a hszeken látszik, h el sem gondolkodik rajtuk,csak sajnáltatja tovább magát ovább, h neki milyen nehéz és szar és h ő mennyire jót akar (tipikus manipulatív mártír viselkedés, apám is ilyen)
3. a saját életét mondjuk mindenki úgy teszi tönkre, ahogy akarja; ő döntése, ő felelőssége. De a gyerekek nem tehetnek a kialakult helyzetről
4. szakemberek mondják ezt is: boldog gyermeket csak boldog szülő tud nevelni.
5. ahogy a szakember is mondta a kérdezőnek, jó eséllyel beleteszi ugyanazt a gyermekeibe is, ami most benne van, tele lesznek önértékelési gondokkal, kötődési problémáik lesznek, stb
Én is így jártam, nekem is szakember segítsége kellett, mert boldogtalan családban nőttem fel, rideg anyával, mártír apával, a világhoz való egészséges kapcsolatom, az önmagamba vetett hitet, h egyszer majd nem kell megharcolnom érte, egy életre elvették. Ami gyermekkorban ilyen téren nem alakul ki természetesen, az utána már vagy ki sem alakul, vagy csak kínkeservesen. Magyarul egy életre megnyomorítottak, csak mert "szerettek", hát így, kösz se minket, sem egymást nem kellett volna.
Bárcsak vki hátbarúgta volna őket jelképesen, h hahó, tudjátok, mit csináltok ti egyáltalán?
Én már tudom, mivel jár ez. K**va sok szenvedéssel. És a kérdező épp ugyanezt csinálja épp a sajátjaival.
Engedd már meg, hogy felháborodjak és minősítsem, h tudom, h szimplán gyáva és önző lépni és ezzel mások életét teszi tönkre.
Bár ne tudnám.
Na én tényleg hagyom, mert a kérdező nem tanácsért jött ide hanem dicséretért és buksisimiért.
Ez is teljesen tipikus. Voltak ilyen barátaim akik nem bírták elviselni, hogy ha a véleményem kérdezik; őszintén elmondom. Le is építettem őket.
Na szép életet. Nem lesz, de azért hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!