Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után hogyan szereznéd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után hogyan szereznéd vissza a barátnőd?

Figyelt kérdés

A szakítás oka, több szabadságra vágyott,elmondása szerint már lehet kiábrándult, az utóbbi hetek vitái miatt. A viták abból voltak, hogy azután hogy mással találkozott és vissza konyorogte magát en jobban odafigyeltem arra mit csinál. Ő ezt korlátozásnak élte meg. A szakitos beszélgetésen viszont azt mondta meg szeret, hiányzott neki hogy beszéljünk, de nem hiszi hogy jobb lenne.

Én is szeretem, szeretném vissza kapni!

2015. nov. 29. 13:16
 1/10 BlackSword ***** válasza:
100%
Ennek annyi... No bizalom, no kapcsolat...
2015. nov. 29. 13:18
 2/10 A kérdező kommentje:

És ha nem akarom hogy annyi legyen?

A bizalom meg volt, néha persze adta aláma lovat, en meg hülye módon felültem ennek.

2015. nov. 29. 13:31
 3/10 anonim ***** válasza:
ha felültél neki, nyilván nincs bizalom, ha tudod, hogy szeret és veled akar lenni és nem csalna meg akkor nem lennél féltékeny.. de itt az is közre játszhat, hogy már a lány nem fogja elhinni, hogy nem fogsz féltékenykedni. jobb lenne ha elengednétek egymást és mással lennél boldog aki "nem adja alád a lovat", hogy féltékeny legyél
2015. nov. 29. 13:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Ennek így nincs értelme.Az egész játszmákon alapult.
2015. nov. 29. 13:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy működjön, mindkét félnek akarnia kell.
2015. nov. 29. 13:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Elvan rontva az egész.Nekem is volt ilyen,többet nem tudtam megbízni benne,soha nem volt már olyan felhőtlen pillanat.
2015. nov. 29. 14:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Amúgy nem értem ezek mért játszmák,a kérdező csak azután kezdett féltékenykedni,hogy a csaj más pasikkal találkozgatott.(Ha jól értelmeztem a kérdést)Ki nem akadna ilyenen ki,ha szereti a barátnőjét?
2015. nov. 29. 14:43
 8/10 A kérdező kommentje:

Egyszer találkozott mással, nem történt semmi, de mégis hazudott. Talán túl hamar bocsajtottam meg. Utána figyeltem jobban, talán a kelleténél is komolyabban.

A szakítás óta konkrétan nem beszéltünk, de ő informális csatornán azért mégis életjelet adott magáról. Én még kivárok, igazából nem tudom mit lehetne tenni ha akarom őt, de szánalmasan ráakaszkodni sem szándékozom.

2015. nov. 29. 15:40
 9/10 BlackSword ***** válasza:

Ez már szánalmas... Mosod a koszos lepedőjét... Honnan tudod hogy nem történt semmi??? Ő mondta??? Ugye tudod hogy mondani bármit lehet...

Ha vissza is menne hozzád, akkor az pont azért lesz, mert a másiknak nem kellett... Pótlék vagy, szokj hozzá...

2015. nov. 29. 16:08
 10/10 A kérdező kommentje:
Onnan hogy beszéltem a másik féllel is, aki nem is tudta hogy en vagyok, elég korrekt srác volt. Így csak egy találkozásuk volt. Félreértés ne essék nagyon szarul esett, és abszolút nem mentem fel, csak mivel megbocsajtottam, így en ezen már túl léptem, szimplan jobban oda figyeltem.
2015. nov. 29. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!