Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után hogyan szereznéd vissza a barátnőd?
A szakítás oka, több szabadságra vágyott,elmondása szerint már lehet kiábrándult, az utóbbi hetek vitái miatt. A viták abból voltak, hogy azután hogy mással találkozott és vissza konyorogte magát en jobban odafigyeltem arra mit csinál. Ő ezt korlátozásnak élte meg. A szakitos beszélgetésen viszont azt mondta meg szeret, hiányzott neki hogy beszéljünk, de nem hiszi hogy jobb lenne.
Én is szeretem, szeretném vissza kapni!
És ha nem akarom hogy annyi legyen?
A bizalom meg volt, néha persze adta aláma lovat, en meg hülye módon felültem ennek.
Egyszer találkozott mással, nem történt semmi, de mégis hazudott. Talán túl hamar bocsajtottam meg. Utána figyeltem jobban, talán a kelleténél is komolyabban.
A szakítás óta konkrétan nem beszéltünk, de ő informális csatornán azért mégis életjelet adott magáról. Én még kivárok, igazából nem tudom mit lehetne tenni ha akarom őt, de szánalmasan ráakaszkodni sem szándékozom.
Ez már szánalmas... Mosod a koszos lepedőjét... Honnan tudod hogy nem történt semmi??? Ő mondta??? Ugye tudod hogy mondani bármit lehet...
Ha vissza is menne hozzád, akkor az pont azért lesz, mert a másiknak nem kellett... Pótlék vagy, szokj hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!