Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor szabadulok meg végre ettől?
Sziasztok. Mar 1 hónapja szakítottunk, de egyre csak roszabb és roszabb... Nem sokáig voltunk együtt, de úgy érzem ő volt az igazi. Sosem éreztem még ilyen rosszul magam, hoszabb kapcsolatok után sem... Főleg nem Ennyi idő után.
Mit tegyek? Nincs olyan ami hosszútávon el tudja vonni a figyelmemet, egész nap rágondolok, jönnek az emlékek, folyamatosan könnyezek, lázas vagyok, hányingerem van, nincs étvágyam, rossz a közérzetem...
Azért lett vége mert túlságosan ragaszkodó voltam... Próbáltam visszaszerezni, 1x le is feküdtünk a szakítás után, de nem sikerült beszélgetnem vele, elterelte a témát... Azóta ritkán a neten beszélünk pár szót... Elég nehéz családi helyzetben van, illetve jóval idősebb is... De Elvileg jól érezte magát velem, az ágyban is, meg amúgy is, csak nem bírta elviselni hogy túl sokat akarok vele lenni, és mindig "számonkérem" (ezen vitatkozhatnánk, de mindegy...)
Mit tegyek? Nem bírom már... Úgy érzem nem lesz erőm végigcsinálni... Napról napra egyre roszabb, egy picit sem jobb... Minden reggel könnyezve ébredek, minden este vele álmodok... Nem tudok mosolyogni... Megszakad a szívem... Se a pia, se a szex, se a gyógyszer nem segít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!