Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított a barátnőm megakarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított a barátnőm megakarok halni. Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Megtaláltam az igazit. 5 hónap után elhagyott. 2 héttel utána egyszer találkoztunk és akkor minden volt (smárolás,stb..) de azóta teljesen megutált, minden nap összetöri a szívem. Minden napom úgy néz ki hogy addig fantasztikusan jó, de mikor felmegyek a facebook-ra vagy a viber-re akkor egy pokol lesz. Mondhatjátok azt hogy tiltsam le meg stb de már próbálkoztam vele és nem megy. Annyira szeretem hogy nem tudok nélküle létezni, rengetegszer tör össze de nem tudok rá haragudni. November 22-re tervezem hogy meghalok mert ezt nem bírom tovább csinálni. Valaki tudna segíteni? :(

2015. nov. 16. 21:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

És igen..amelyik kutya ugat az nem harap.

Kapard ki magad a szarból és élj tovább. Találni fogsz olyat, akit sokkal jobban szeretsz nála, és az az illető is viszont szeret majd téged. Szánalmas dolog az önsajnáltatás. Szedd össze magad, az élet megy tovább!

5 hónap meg semmi.

2015. nov. 16. 22:20
 12/18 anonim ***** válasza:

"Minden napom úgy néz ki hogy addig fantasztikusan jó, de mikor felmegyek a facebook-ra vagy a viber-re akkor egy pokol lesz."

Ha kizárólag a következő három opció létezne (ami persze nem így van, mert ott van az is, hogy összeszeded magad lelkileg és megpróbálod idővel elfogadni és feldolgozni a szakítást), melyiket választanád?

1) megölöd magadat

2) törlöd a volt barátnődet a Facebook-on és Viber-en az ismerőseid közül, és a nap hátralevő részében is fantasztikusan jól érzed magad

3) törlöd a Facebook-on és a Viber-en a regisztrációdat

2015. nov. 16. 22:34
 13/18 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, talán ez kicsit segíthet: Akik összetartoznak, azok nem kerülhetik el egymást, előbb-utóbb egymásra találnak, és együtt maradnak, függetlenül attól, mennyi minden akadályozza őket, és mennyi kerülőutat tesznek meg a beteljesülésig. Semmi nincs ok nélkül. Ha összetartoztok, akkor az, hogy most nem vagytok együtt, valami céllal történik, és amint eljön az ideje, ismét együtt lesztek. Ha nem tartoztok össze, jön más, akivel igen, és akkor őt csak egy emléknek fogod tekinteni, egy állomás lesz számodra, ahol megálltál egy időre, de nem ő a végső cél, talán valamit meg kell tanulnod általa.
2015. nov. 16. 22:44
 14/18 anonim ***** válasza:

Nehogy meghalj !! Fönyleg ne 22.én,akkor lessz a lányom 1 éves. :)

Amúgy meg ha ilyen ne bánd h vége lett. És épp ezért nem ő volt az igazi!

Egy nő meg pasi se ér ennyit! Csalodtam már párszor,de túléltem. Szorakozz,foglald el magad ,irmerkedj.

A lányom apja 5 hónapos terhessen lelépett egy másik csajjal 5 év után és a lánya sem érdekli. gondjaink se voltak meg míndig adtam magamra.

Ez van ,még itt vagyok és van újj kapcsolatom. A lányommal eggyütt elfogad!

Rosz ,de lessz másik!! Sajna ilyen az élet.L/24

2015. nov. 16. 23:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Voltam én is ott ahol te. hiába mondják a többiek,hogy ne búsulj miatta meg ne bánd úgyis depis leszel és nem is kevés ideig ahogy látom de meghalni nem kell. Idővel minden könnyebb lesz. Am nem megutált csak azért viselkedik így mert tényleg el akar válni és úgy nem lehet ha közben ilyeneket csináltok... Sajnálom ,hogy így alakult de nem ez a világ vége! Idővel jobb lesz ez tuti!
2015. nov. 17. 15:00
 16/18 anonim ***** válasza:
miért szakított veled?
2015. nov. 18. 13:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Még van 3 nap... Addig is folyton a viberen és facebookra lépsz fel tudva előre hogy pokol lesz? Vagy legalább a családodtól búcsúzol?
2015. nov. 20. 00:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Már csak 2 nap... Mit tervezel az uccsó két napra?
2015. nov. 20. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!