Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megcsalt én megtudtam térden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emöke27 kérdése:

Megcsalt én megtudtam térden állva kért bocsánatot én hittem neki.2 napja ujra elökerült a csaj de legalább öszintén be vallota hogy mi van, és idöt kért hogy rendbe tegye a gondolatait. Adjam fel? Csak hiu remény hogy minden rendbe jöhet?

Figyelt kérdés
2015. nov. 12. 19:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%

A megcsalásra többé-kevésbé van tudományos magyarázat (többek között közrejátszanak a dopamin és a vasopressin nevű hormonok) ami szerint vannak emberek, akik hajlamosak a megcsalásra, és vannak akik nem. Akik hajlamosak, azok nagy valószínűséggel nem lesznek képesek változtatni ezen a rossz szokásukon.

Mi, válaszolók nyilván nem ismerjük a helyzeteteket, de személy szerint én nem bíznék benne...

2015. nov. 12. 20:31
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vagy szánalmasan ostoba, akkor félreteszed az érzelmeid és az eszedre hallgatsz.

De ha a 'jaj brühühü szeretem' neked elég indok arra, hogy megbocsásd ezt neki, akkor ne itt sírj, amikor újra és újra meg fogja tenni. Mert meg fogja.

A szerelem el fog múlni, nem kifogás arra, hogy hagyd, ahogy megaláz. Ennyire semmi önbecsülésed?

2015. nov. 12. 20:33
 13/19 anonim ***** válasza:

figyelj, bárki bármit mondd neked kell eldöntened, te életed, nem a többieké, és abba gondolj bele, h elpazarlod-e olyan valakire szívesen, aki kb. letojja a fejedet.

ezzel csak magadat szívatod, de egyébként milyen már, ha ilyet ír vki, h nem tudok egy csajnak ellenállni, ez kicsit beszabehú :D én, amikor szerettem a bnőimet, akkor nem is láttam másik csajt, mintha farkuk lett volna a mellettem elhaladó csajoknak, bár így is beszoptam párszor :D

2015. nov. 12. 20:35
 14/19 A kérdező kommentje:
Igen,tudom hogy nem kéne többé vele foglalkoznom,csak egy válás után 8 év elteltével megbiztam valakibe aki igy átvert.Nem könnyü valakit el engedni aki ennyit jelentet.
2015. nov. 12. 20:41
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
És akkor inkább eltűröd, hogy továbbra is átverjen.. Zseniális. Gratulálok.
2015. nov. 12. 20:47
 16/19 anonim ***** válasza:
ha vki átver, akkor nem szeret, ha nem szeret, akkor te miért szeretnéd? erre válaszolj nekem. :)
2015. nov. 12. 20:53
 17/19 A kérdező kommentje:
A kérdés nagyon jó ha tudnám rá a választ akkor már megoldodna a problémám
2015. nov. 12. 21:00
 18/19 anonim ***** válasza:
Újra meg fogja tenni, ezt te is tudod. Ott kellene hagynod. Ha viszont vele maradsz, nem elég hogy ő orrba szájba aláz téged a viselkedésével, te is megalázod saját magadat, mert igénytelen módon egy ilyen senkiházival maradsz. Ha ezt választod, akkor viszont ne panaszkodj, hogy megcsal. Megszoksz, vagy megszöksz.
2015. nov. 13. 21:06
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Remélem sikerül elfelejtenem!
2015. nov. 14. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!