Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Biztos, hogy ezeket őszíntén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztos, hogy ezeket őszíntén mondja?

Figyelt kérdés

3 évig voltam együtt a párommal, ez nagyon hosszú idő, végül egy családi vita miatt szakítottunk és eltávolodtunk egymástól.

2 hónapja nem láttam és ha írtam neki egy üzenetet egy új facebookról azonnal letiltott és mellé írt valami olyat, hogy:

"csak azért akarod magad visszasírni, hogy legyen biztos pont az életedben és én nem leszek az és soha többé nem akarok rólad hallni, most úgy vagyok boldog ahogy vagyok"

Én sírni tudnék mert nagyon fáj, hogy elveszítettem.

Neki tényleg nem fáj? Miért ilyen kegyetlen velem? 3 évig nagyon szorosan egymás mellett voltunk és nem is ő volt nekem a biztos pont, inkább csak a kapcsolat vége felé, hanem inkább én voltam a biztos pont neki.

Lehet, hogy talált magának más biztosabb pontot?

Ilyenkor szakítás után mennyi idővel szokott újra kapcsolatfelvétel történni? vagy soha nem lesz ilyen?

NAGYON hiányzik, még más lányok mellett is.

Még mindig szeretem.

2015. nov. 11. 20:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"egy családi vita miatt szakítottunk és eltávolodtunk egymástól."

Lehet ezt hazudod magadnak, de nem így volt.

Senki sem tudja mit csináltatok egymással.

2015. nov. 11. 21:16
 12/14 A kérdező kommentje:

Én őszíntén szólva nem merem felkeresni, mert a családja már többször megfenyegetett, hogy ne lásson a közelébe, meg ne zaklassam.

A telefonszámát nem tudom, online meg ilyen szarokat kapok vissza amit írtam.

2015. nov. 11. 22:53
 13/14 A kérdező kommentje:

Ma találkozhattunk volna egy hivatalos ügy miatt de én nem mentem el. Állítólag egyedül volt ott. Nem kísérte senki.

Lehet várt, vagy számított rám.

2015. nov. 11. 22:53
 14/14 anonim válasza:

Én is voltam hasonló helyzetben. Nagyon szerelmes voltam egy lányba, aki egy napról a másikra taszított el magától, amire én féltékenykedéssel, rinyálással "válaszoltam", szóval szánalmas voltam. Persze szakítás lett a vége... Ő már korábban lezárta ezt a kapcsolatot, én meg totálisan függtem tőle és ő volt a legbiztosabb pont az életemben. Folyamatosan rajta kattogtam, első gondolatom ő volt mikor felébredtem, meló közben stb.... A gondolat, hogy mással boldogabb, jól érzi magát, más ér hozzá és nem én , teljesen felőrölt. Nem tudtam elképzelni nélküle az életem. A kapcsolat folyamán elfelejtettem, hogy mindig saját magam célját, érdekét kell előnyben részesítenem, ha ő erre nem vevő akkor...hiába szereted.

NE keresd szerintem semmilyen formában, ne alázkodj meg, csak magadnak lesz rosszabb. Én is felhívtam, de minek... El kell tudnod ENGEDNED, akármilyen nehéz is, sikerülni fog. Ha őt már nem érdekled, véleményem szerint már nem, akkor hiába csinálsz bármit is, nem fogja meghatni. Raktározd el szép emlékként.

Foglalkozz saját magaddal, értem ezalatt : sportolj ; edz, fuss, olvass, tanulj, nézz filmet, menj el a barátaiddal kikapcsolni stb amihez van kedved...a legfontosabb : ÉLD AZ ÉLETED; ÉLJ!!!!!

Haverom mondta meg a tutit: JÖNNI FOG MÁS, akibe szerelmes leszel! :)

2015. nov. 11. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!