Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos, hogy ezeket őszíntén mondja?
3 évig voltam együtt a párommal, ez nagyon hosszú idő, végül egy családi vita miatt szakítottunk és eltávolodtunk egymástól.
2 hónapja nem láttam és ha írtam neki egy üzenetet egy új facebookról azonnal letiltott és mellé írt valami olyat, hogy:
"csak azért akarod magad visszasírni, hogy legyen biztos pont az életedben és én nem leszek az és soha többé nem akarok rólad hallni, most úgy vagyok boldog ahogy vagyok"
Én sírni tudnék mert nagyon fáj, hogy elveszítettem.
Neki tényleg nem fáj? Miért ilyen kegyetlen velem? 3 évig nagyon szorosan egymás mellett voltunk és nem is ő volt nekem a biztos pont, inkább csak a kapcsolat vége felé, hanem inkább én voltam a biztos pont neki.
Lehet, hogy talált magának más biztosabb pontot?
Ilyenkor szakítás után mennyi idővel szokott újra kapcsolatfelvétel történni? vagy soha nem lesz ilyen?
NAGYON hiányzik, még más lányok mellett is.
Még mindig szeretem.
Nem értem hogy állja meg azt, hogy 3 év után elküld és nem is érdekli mi van velem, hova megyek, mit csinálok.
Én folyton arra gondolok vajon boldog-e és mit csinálhat.
Most biztos betrollkodják páran, hogy szakadjak le róla, azoknak elárulnám, hogy én nem úgy képzelem el az életet, hogy a kapcsolatok eldobhatóak és lecserélhetőek mint a kínai kabátok!
Sokkal inkább vagyok amellett a verzió mellett, hogy szívesebben hordom a nagyapámtól örökölt kopott bőrkabátot és adom oda a fiamnak, ha eljön az ideje.
Sajnálom, pajti. Valószínűleg rád unt. De ne aggódj, idővel elmúlik a szorít érzés a szíved körül. Persze mostantól semmi nem lesz már a régi, új ember leszel. De így is lehetsz még boldog. Ne add fel.
28/F
Nem hiszem, hogy rám unt. Gyereket akart tőlem!
Én hanyagoltam el.
De ez az emberi szemétség egyszerűen hihetetlen.
Mintha nem is erre a világra való lennék, hogy így ragaszodok és szeretek valakit.
Én is kidobhattam volna, de sosem tettem, mindig kapott egy esélyt, a végsőkig kitartottam mellette.
Ezt valószínűleg azért írja és csinálja, mert sértődött, bántja a dolog és ilyenkor durcás, mérges szokott lenni az ember. Valószínű, hirtelen felindulásból. De ezt csak ő tudja.
Nem tudjuk a körülményeket, hogy szakítottatok és ki-kivel szakított.
Ha szeretett, 2 hónap alatt nem talál biztos pontot szerintem. Amíg túl nem teszi magát rajta: kötődés, érzelmek, addig nem hinném hogy belevágna egy újabb kapcsolatba. (Persze ezt most azért írom, mert magamból indulok ki. Ebben a cipőben járok én is.)
Nem tudtátok megbeszélni a dolgokat őszintén és higgadtan leülve?
Ismerős a helyzet. Ugyanezt a hibát követtem el én is. Akárhányszor hullámvölgye került a kapcsolatunk, mindig úgy voltam vele, hogy majd együtt kimászunk belőle. Pedig én is választhattam volna a könnyebb utat és leléphettem volna, ahelyett, hogy próbálom megoldani a problémát. Ez van, haver, ilyenek kis naivak vagyunk mi, de legalább van gerincünk.
Viszont egy valami ziher. Én ugyan személy szerint lebeszélnélek róla és őszintén azt javaslom, hogy ne tedd, hanem kezdj új életet, egy másik lánnyal. De! Ha érzel akár egy szikrányi esélyt is arra, hogy rendbe tudjátok tenni a dolgokat, akkor ne szarozz. Akkor azt még most kell megpróbálni, mert pár hónap múlva már semmi esélyed nem lesz rá. De mondom, ha rám hallgatsz, túlteszed magad rajta (menni fog, ígérem) és keresel egy kedves, jóravaló, hozzád illő lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!