Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak a barátnőmmel, ha a valódi okát nem akarom elmondani?
Szerintem mondd el neki őszintén, kérdező! Fájni fog neki, de talán arra ösztönzi majd, hogy változtasson!
És nem kell hosszasan ecsetelni neki, legyél határozott és kijelentő!
"Szakítok veled, mert hosszas noszogatás után sem kezdesz magaddal semmit és mikor összejöttünk, nem tudtam, hogy ennyire életképtelen vagy!"
Ennyi.
Nem olvastam végig, csak az első oldalt. A lényeg, hogy nincs jövőképe a lánynak. Egyik napról a másikra élne, amihez a hátteret neked kéne biztosítani. Neked ennyi nem elég, te ennél többet szeretnél elérni az életben, mintsem egy nő luxuskörülményeiért gürizni, miközben ő nem tesz bele semmit.
Ezen meg lehet sértődni, duzzogni, hisztizni, és ezt meg is lehet mondani. Bármennyire is fáj az igazság neki.
Vagy leülsz vele megbeszélni hogy mi a problémád. (bár ahogy olvasom erre már nem is igazán vágysz)
Mond azt hogy neked túl komolytalan, és már nem vagy bele szerelmes, nem érzed magad jól vele, ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!