Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg a nejem, ha nem változtat életmódján elhagyom?
Évek óta romlik a házasságunk. Jómagam mindent megteszek, hogy változtassak ezen, de nejem egyszerűen átsiklik az egész felett. Újból és újból próbálok beszélni vele, de egyik fülén be, a másikon ki. Tulajdonképp nem is válaszol. :-( Tanácsadásra nem hajlandó eljönni.
Kegyetlenül unom már, hogy teljesen egyoldalú a dolog! Egy hete közöltem vele, elköltözöm ezen a hétvégén. Akkor annyit mondott, nem szeretné, de azóta sem változott semmi. A problémák ugyanúgy fennállnak. Esze ágában nincs változtatni, és továbbra sem kapok tőle válaszokat.
Nem értem, miért nem nyilatkozik? Miért nem mondja, menjek a fenébe, vagy miért nem beszél velem és ad válaszokat, és miért nem változtat a problémákon? :-o
A házassági szerződés érdekes kérdés. Jog szerint nem tudom jogod van e belenézni a rezsielszámolásba, de morálisan úgy érzem egy házasságban mindkét félnek ugyanannyi joga és kötelezettsége van. Gondolom, a rezsibe te is beleadsz, akkor jogod van tudni mire megy a pénz.
Hogy az ingatlanukkal mit kezdenek az szíve joguk. Hiszen az ő tulajdonuk. Ha lelakják, hagyják tönkremenni az ő bajuk.
Én eleve nem laknék együtt feleségem rokonságával! Külön család vagyunk, külön is élünk! Ha akarnak jöhetnek látogatóba, mikor ráérünk. Ez így tiszta!
A döntést valóban neked kell meghoznod, ne innen várj választ!
Lukács 9:5 "Ahol nem látnak szívesen titeket, annak a városnak a porát is rázzátok le a lábatokról, amikor elmentek onnan! Ez figyelmeztetés lesz majd a számukra.”
Kedves sorstársam , én most hoztam meg az elmúlt napokban ezt a nehéz döntést. Nem tudom nálatok mi a gond azt nem írtad le, de ha már ilyen dolgok megfordulnak a fejedben régen rossz. Ne húzd ne halaszd, ha azt mondod vársz még a szakítással egy hetet, akkor abból hónapok, évek lesznek, mond ki most! Vagyis ne csak mondd , cselekedj is!
Én már túlvagyok rajta nagyon megkönnyebbültem! Azt sajnálom csak hogy nem hamarabb tettem meg.
Kedves 12-es!
Épp ez a gondom, nem mondja meg! Nem hajlandó beszélni, csak meghallgatja, amit én mondok, majd egyik fülén be a másikon ki. :-(
Kedves 13-as!
Nehéz döntés. Nem akarom elkapkodni, de lépni fogok, mert ez így nem állapot!
Mit nem akarsz elkapkodni?! Bszki, már évek óta szrik arra, amit mondasz!
Én már rég elmentem volna, nem élnék együtt olyan emberrel, aki nem tisztel - mert ő röhög rajtad magában, és tudod mit?! IGAZA VAN; miért is venne komolyan egy marhát, aki csak fenyegetőzik, de gyáva ahhoz, hogy lépjen.
Kapd össze magad, és dobbants, mert most puhapötsként viselkedsz!
Egyetértek!
Ha nem lépsz ha csupán fenyegetőzöl, akkor veszett fejsze nyele. HÚZZ EL VÉGRE!
Az ilyen nő nem érdemel meg egy normális pasit sem! Éljen a hülye családjával, legyen megkeseredett szigli vénasszony! :-)
Ha nem hagyod el akkor haver te egy igazán nagy lúzer vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!