Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem érti meg a nejem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg a nejem, ha nem változtat életmódján elhagyom?

Figyelt kérdés

Évek óta romlik a házasságunk. Jómagam mindent megteszek, hogy változtassak ezen, de nejem egyszerűen átsiklik az egész felett. Újból és újból próbálok beszélni vele, de egyik fülén be, a másikon ki. Tulajdonképp nem is válaszol. :-( Tanácsadásra nem hajlandó eljönni.

Kegyetlenül unom már, hogy teljesen egyoldalú a dolog! Egy hete közöltem vele, elköltözöm ezen a hétvégén. Akkor annyit mondott, nem szeretné, de azóta sem változott semmi. A problémák ugyanúgy fennállnak. Esze ágában nincs változtatni, és továbbra sem kapok tőle válaszokat.

Nem értem, miért nem nyilatkozik? Miért nem mondja, menjek a fenébe, vagy miért nem beszél velem és ad válaszokat, és miért nem változtat a problémákon? :-o

2015. nov. 3. 18:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A házassági szerződés érdekes kérdés. Jog szerint nem tudom jogod van e belenézni a rezsielszámolásba, de morálisan úgy érzem egy házasságban mindkét félnek ugyanannyi joga és kötelezettsége van. Gondolom, a rezsibe te is beleadsz, akkor jogod van tudni mire megy a pénz.

Hogy az ingatlanukkal mit kezdenek az szíve joguk. Hiszen az ő tulajdonuk. Ha lelakják, hagyják tönkremenni az ő bajuk.

Én eleve nem laknék együtt feleségem rokonságával! Külön család vagyunk, külön is élünk! Ha akarnak jöhetnek látogatóba, mikor ráérünk. Ez így tiszta!

A döntést valóban neked kell meghoznod, ne innen várj választ!

Lukács 9:5 "Ahol nem látnak szívesen titeket, annak a városnak a porát is rázzátok le a lábatokról, amikor elmentek onnan! Ez figyelmeztetés lesz majd a számukra.”

2015. nov. 3. 21:26
 12/19 Költőnő? ***** válasza:
A miért-re mi a válasza?
2015. nov. 3. 21:35
 13/19 anonim ***** válasza:

Kedves sorstársam , én most hoztam meg az elmúlt napokban ezt a nehéz döntést. Nem tudom nálatok mi a gond azt nem írtad le, de ha már ilyen dolgok megfordulnak a fejedben régen rossz. Ne húzd ne halaszd, ha azt mondod vársz még a szakítással egy hetet, akkor abból hónapok, évek lesznek, mond ki most! Vagyis ne csak mondd , cselekedj is!

Én már túlvagyok rajta nagyon megkönnyebbültem! Azt sajnálom csak hogy nem hamarabb tettem meg.

2015. nov. 4. 01:28
 14/19 A kérdező kommentje:

Kedves 12-es!

Épp ez a gondom, nem mondja meg! Nem hajlandó beszélni, csak meghallgatja, amit én mondok, majd egyik fülén be a másikon ki. :-(

Kedves 13-as!

Nehéz döntés. Nem akarom elkapkodni, de lépni fogok, mert ez így nem állapot!

2015. nov. 4. 11:54
 15/19 anonim ***** válasza:
Menj el onnan, ti nem házastársakként éltek, hanem valami elbszott lakótársi viszonyban. Hagyd ott, és keress olyasvalakit, aki mellett boldog lehetsz!
2015. nov. 5. 07:46
 16/19 anonim ***** válasza:

Mit nem akarsz elkapkodni?! Bszki, már évek óta szrik arra, amit mondasz!

Én már rég elmentem volna, nem élnék együtt olyan emberrel, aki nem tisztel - mert ő röhög rajtad magában, és tudod mit?! IGAZA VAN; miért is venne komolyan egy marhát, aki csak fenyegetőzik, de gyáva ahhoz, hogy lépjen.

Kapd össze magad, és dobbants, mert most puhapötsként viselkedsz!

2015. nov. 5. 08:03
 17/19 anonim ***** válasza:

Egyetértek!

Ha nem lépsz ha csupán fenyegetőzöl, akkor veszett fejsze nyele. HÚZZ EL VÉGRE!

Az ilyen nő nem érdemel meg egy normális pasit sem! Éljen a hülye családjával, legyen megkeseredett szigli vénasszony! :-)

Ha nem hagyod el akkor haver te egy igazán nagy lúzer vagy!

2015. nov. 10. 23:32
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem kell neked ez a házasság.
2022. szept. 27. 08:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Mi lett, kérdező?
2022. szept. 27. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!