Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ilyen a baratnom?
Nem tudok vele szakitani. Mikor utalgatok ra olyankor mindig ellenkezik, hogy szerinte a parkapcsolatunk igy jo. Nehanyszor probaltam vele szakitani, de olyankor sir es majdnemhogy toporzekol. Eleg erzekeny vagyok es olyankor mindig megsajnalom. Ugy ragaszkodik hozzam, mint egy 5 eves a barbi babajahoz. Egyszer eleg csunyan osszebalheztunk ugyhogy elkoltoztem (volna) par napra haveromekhoz, de erkezesem utan egy oraval csengettek es a baratnom volt aki konnybelabadt szemekkel konyorgott haveromnak hogy kuldjon ki mert csak bocsanatot akar kerni es hogy visszamenjek. Persze eleg rossz volt latni hogy felig sir de akkor balhe nelkul sikerult megbeszelni kiegyezni de 3 nap mulva kezdodott elolrol.
22/N es 25/f
miért akarsz vele szakítani?
ha tudja, hogy mindig megsajnálod akkor erre fog alapozni és mindig visszasírja magát...
22F
ja szóval mással csókolózott???
én azonnal kidobnám nem sajnálnám az ilyet...
akkor szakíts vele levélben...személyesen gyenge vagy hozzá, tedd meg máshogy! nem a legjobb megoldás, de ha máshogy nem megy...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!