Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ő szakított most még is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő szakított most még is teper. Kivel történt már hasonló?

Figyelt kérdés
2 hónapja szakított velem, elég érdekesen lett vége mert hogy hirtelen eltűnt, meg közölte hogy nem én vagyok az ő embere a jövőben. (5 évig voltunk együtt 20 év korkülönbség volt az ő javára). Imádtam, szerettem mint még soha senkit, teljesen megbabonázott, de beláttam hogy igaza van, nem is az hogy ő már nem akar gyereket, meg még egyszer megházasodni, hanem hogy olyan végtelenül önző ember, hogy mindig magát helyezi legelső helyre. Ha olyanja volt mert valamin bedepizett, napokig nem lehetett vele beszélni, csak ha már ő akarta. Sokat tűrtem meg szenvedtem emiatt mert szerettem. És még most is ott tartanék ha nem szakít velem. Még is most napok óta hívogat főleg részegen, látni akar, sérteget hogy én vagyok a hibás, meg hogy én hagytam el, meg hogy úgy sem leszek boldog nélküle. Kérdésem az hogy miért mond nekem ilyeneket, mikor ő is tudja hogy ez nem így van, nem én mondtam hogy bye-bye hanem ő. Hozzáteszem, hogy én nem akarom folytatni, a találka meghívásokra mindig nemet mondok, lehet hogy ettől kattant be? A szakítás után hetente vagy kéthetente megkeresett telefonon hogy mi újság, tök normális volt és mindig jól elbeszélgettünk, de ennyi. Kb. vagy két hete találta ki hogy ő még is látni akar, de van egy olyan érzésem hogy csak azért hogy lefeküdjünk, aztán megint lesz*rna. Sokszor már azon gondolkodok hogy nem épelméjű, annyi baromságot hord össze-vissza.
2015. okt. 25. 16:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

" és mindig jól elbeszélgettünk"

Ezt nem kéne, legalább is még jó darabig, mert joggal hiheti azt, hogy nyitott vagy a folytatásra is.

"de van egy olyan érzésem hogy csak azért hogy lefeküdjünk, aztán megint lesz*rna"

Nekem meg egy olyan érzésem van, ha biztos lennél az ellenkezőjében, akkor már repülnél is vissza.

A végén még lyukat beszél a hasadba.

2015. okt. 26. 13:32
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó!
2015. okt. 26. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!