Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szórakozik és játszik?
Az ex pasimmal lezártam. Báár inkább a szexről és az unalmas órái kitöltéséről szólt, a részéről az egész. (és a hozzámállásából ítélve, nem kizárt hogy csak én voltam/vagyok De jobb ha nem is tudom)
NEm akart többet. Mondtam neki, hogy nekem ez így már nem megy, többet érzek, hagyjuk rá. Volt 1-2 szép mondat, de nem ellenkezett hogy vége.
Minden nap bejön a melóhelyemre, de semmi különös, mintha mi sem történt volna.
Telefonon is hív olykor, nem veszem fel. Tegnap mégis, hátha vmi értelmeset akar (bár tudtam hogy nem) Hát nem is. Kettőnkről semmi.
Normálisan váltunk el, ... de ha nem akar semmit, akkor miért jön és hívogat?? Azt érzem hogy szórakozik velem, tudván hogy vannak érzéseim és azért még "ott vagyok neki", hátha beadom még a derekam. És úgy gondolom, hogy mind addig ezt hiszi amíg normálisan viszonyulok hozzá.
Tényleg azt érzem hogy hülyének néz.
Azt gondoltam ha nem veszem fel neki a telót, előbb utóbb ráhagyja.
De úgy látom nem elég hogy lezártam vele, le kell építenem! MErt olyan mint a pióca.
Mint már mondottam vannak érzéseim, de látom hogy mit csinál!!! Már csak meg akarok tőle szabadulni, mert lelkileg kinyír és manipulál!
Mit mondjak neki hogy végre leszálljon rólam?
27/n
Szerintetek??
Mert látja rajtad a határozatlanságot, hogy olyan ember vagy, akit lehet piszkálni.
Ha határozottan, keményen megmondtad volna neki, hogy kopjon le, esetleg magad mellé véve egy pár haverod - ha nem ért elsőre - vagy apukádat, végső esetben feljelentetted volna a rendőrségen zaklatásért, ma biztos békén hagyna.
Határozottság. Az kell ide.
Igen, érzem hogy elcseszem azzal hogy még normális vagyok vele. 2 hete zártuk le, ... majdnem minden nap találkoztunk utána, de semmi! ...akkor ne jöjjön és ne keressen, ha nem akar semmit!
Kicsit nehéz úgy vkit elküldeni a francba, hogy érzek iránta. De ez úgy érzem fokozatosan törpül és akkor menni fog! És baromira meg fog lepődni rajtam, mert ezt az oldalamat nem ismeri, csak az aranyos kedveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!