Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lehet megutáltatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megutáltatni magam valakivel, hogy soha ne keressenek többet?

Figyelt kérdés

Van egy nő, akivel szakítottam, de folyamatosan keres. Munkahelyen, otthon, családnál, utóbbinál a testvéreket és szülőket értem.

Ez azért nem érthető, mert ő feküdt össze 2 különböző férfival, amiért szakítottam vele. Túltettem magam rajta, de most már ideje lenne abbahagynia ezt. Beszélni nem lehet vele, már próbáltam, eléggé sokszor.

2015. okt. 25. 02:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

8: Bűncselekmény hiányában el sem indítják az eljárást.

Büntetőjogból írtam az első diplomamunkámat.

Amiket felsorolsz, az nem valósít meg bűncselekményt.

2015. okt. 25. 23:33
 12/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy bűncselekményt nem, de ha NEKEM sok, ha valaki hívogat, és többszöri kérésem ellenére sem hagyja abba, akkor igenis megkérhetem a rendőrséget/bíróságot, hogy állítsák le. Főleg, ha "igazságot" követel rajtam, és mondjuk hiába mondom el neki, az nem elég, mert már be van gőzölve és szerinte hazudok, és mondjam meg, hogy mi az igazság, stb.
2015. okt. 26. 08:16
 13/18 anonim ***** válasza:

12: De nem érted, hogy a rendőrségnek az a dolga, hoyg a bűncselekmények ellen lépjen fel?

Ha nincs bűncselekmény, nem lép fel.

Pont az a baj, hogy sokszor még igen súlyos nyilvánvaló bűncselekmlnyek ellen SEM lépnek fel!

Akkor mire számítasz egy érzelmi sérülés esetén, amikor nem történt semmi jogsértés?

Mit hiszel, miért létezik a rendőrség?:-o

2015. okt. 26. 08:19
 14/18 anonim ***** válasza:

12: Még egy kérdés? Mit hiszel, mivel foglalkozik a bíróság?:-o

Hány éves vagy?....

2015. okt. 26. 08:20
 15/18 anonim ***** válasza:

Oké, a rendőrség rossz tipp volt.

De nem hiszem el, hogy polgári eljárás keretében sem lehet semmit tenni egy hülye ellen. Ne nekem (és a családomnak) kelljen már számot cserélnem és erre pénzt költenem azért, mert engem zaklatnak...vagy mégis? Ennyi telik a magyar jogszabályoktól és bíróságoktól?

2015. okt. 26. 08:36
 16/18 anonim ***** válasza:

Bizony, így van. Nem ennyi telik, hanem teljesen más a profiljuk. Bűncselekményekkel foglalkoznak.

Polgári eljárás keretében igényelheted a költségeket, csak minek vennéd fel velük a nagy nehezen megszakított kapcsolatot a tárgyalások révén?... És a pernek magának is vannak költségei, és ha nem kéred ki ügyvéd véleményét (újabb költség), akkor azt is kockáztatod, hogy nem ítéli meg a kártérítést a bíró, és akkor Te állhatod a per költségét (aminek az illetékét előre kell befizetni, akkor, amikor benyújtod a keresetet a bíróságra).

Jelenleg van yilen problémád? Javasolhatok, ha elmondod, mi a szitu.

Mediátort kellene megfizess(etek) a "zaklatóddal" közösen, felesben!

Az élet bizony drága.

Én is rákényszerültem drága vizsgálatokra és kezelésekre, mert az exem nemi betegségeket adott át, miután meggyőzött róla, hogy ő egészséges, és biztonságos partner. Kin követeljem az összeget, ha ő lelépett?

Ki a felelős azért, hogy kapcsolatot építettél ki olyan emberrel, akinek a viselkedésével nem bírsz el?

Ki választotta?

2015. okt. 26. 08:44
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem, nincs ilyen problémám.

Egyszerűen csak felháborítónak tartom, hogy ezzel érdemben nem tud senki semmit kezdeni jogi úton.

2015. okt. 26. 08:59
 18/18 anonim ***** válasza:

17: Akkor még sokat fogsz edződni. Ha nézed a Híradót, az utóbbi hónapokban szinte csak arról szól, hogy a főügyész a legsúlyosabb, bűnszövetkezetben elkövetett bűncselekményeket söpri le az asztaláról, és nem lehet bíróság elé vinni őket ezért.

Többet között csak a bankok költségvetési csalásából csak devizahitelezés révén MINDEN magyar állampolgár zsebéből 20millát loptak ki. Lehet csatlakozni a sértettekhez bárkinek, én is csatlakoztam. (Van lehetőség pótmagánvádlóként levezetni a tárgyalást, ha az ügyészség nem vállalta el a vádemelést, ezért LESZ büntetőtárgyalás.)

Én is adok be ügyészségre hasonló ügyeket, eredmény nélkül.

2015. okt. 26. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!