Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyit "illik" várni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit "illik" várni?

Figyelt kérdés

5 év járás után szakítottam a barátommal. Nem volt már szerelem. Ő még szerelmes belém, de én is szeretem még annyira, hogy ne akarjam megbántani. Mennyi azaz idő, amit minimum várjak, mielőtt mondjuk találkozgatnék mással? Én 1-2 hónapra gondoltam, de lehet ennél többet kellene, nem?

én 21/L, ő 23/F

2015. okt. 6. 20:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha te úgy érzed, hogy érzelmileg készen vagy arra, hogy mással ismerkedj, akkor nem kell várnod. Nyilván nem kell az orra alá dörgölnöd a dolgot, de már magyarázattal nem tartozol neki a tetteidért.
2015. okt. 6. 20:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
2-3 honap szokott lenni, de ahogy erzed, amikor tul vagy rajta
2015. okt. 6. 20:50
 3/10 anonim ***** válasza:
80%

Tapasztalatból mondom, hogy még ne ismerkedj. Én is mindig ezt a hibát követem el, hogy utána "rögtön" ismerkedek, aztán meg jön a megbánás és az ex hiánya. Várjál legalább 2 hónapot szerintem, 5 év az nagyoooooon sok!!

20F

2015. okt. 6. 20:53
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem is szeretnék egyből beleugorni egy újba, de ha véletlenül történne valami a közel jövőben, nem szeretném, ha emiatt rosszul érezné magát. Barátként még mindig nagyon szeretem (függetlenül, hogy nem beszélünk), és véletlenül se akarom, hogy még rosszabb legyen neki. (még mielőtt valaki félre értené, ez nem mártírkodás, tényleg így gondolom)
2015. okt. 6. 21:01
 5/10 anonim ***** válasza:

1-es vagyok

Én nem hiszem, hogy ez mártírkodás, én is érzek így volt baráttal kapcsolatban. Ha jön valami, amire úgy érzed felkészültél, akkor hajrá, de a volt barátod helyett nem oldhatsz meg minden problémát.

2015. okt. 6. 21:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Tök felesleges várni akármennyit, ha a szakításra rá egy napra ismernék meg valakit aki szimpatikus, akkor azonnal találkozgatnék vele.
2015. okt. 6. 21:07
 7/10 anonim ***** válasza:

1-nek és Marcellának igaza van.

Nincs olyan, hogy illik , vagy kell, nem kell gyászolni senkit.

Ha úgy alakul , hogy már másnap találkozol egy szimpatikus emberrel akkor elkezdhetsz vele ismerkedni. De a lényeg! Hogy ne b*azd át.

2015. okt. 6. 21:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
2015. okt. 6. 22:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Kicsit OFF, mert nem válaszolok a kérdésre, csak azt szeretném mondani hogy nagyon korrekt vagy és igazán kedves tőled hogy ezt így fogod fel, és nem szeretnéd megbántani.
2015. okt. 6. 23:07
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de ez szerintem természetes, főleg úgy,hogy nem haraggal váltunk el, és elég sok időt együtt töltöttünk. :)
2015. okt. 7. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!