Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit "illik" várni?
5 év járás után szakítottam a barátommal. Nem volt már szerelem. Ő még szerelmes belém, de én is szeretem még annyira, hogy ne akarjam megbántani. Mennyi azaz idő, amit minimum várjak, mielőtt mondjuk találkozgatnék mással? Én 1-2 hónapra gondoltam, de lehet ennél többet kellene, nem?
én 21/L, ő 23/F
Tapasztalatból mondom, hogy még ne ismerkedj. Én is mindig ezt a hibát követem el, hogy utána "rögtön" ismerkedek, aztán meg jön a megbánás és az ex hiánya. Várjál legalább 2 hónapot szerintem, 5 év az nagyoooooon sok!!
20F
1-es vagyok
Én nem hiszem, hogy ez mártírkodás, én is érzek így volt baráttal kapcsolatban. Ha jön valami, amire úgy érzed felkészültél, akkor hajrá, de a volt barátod helyett nem oldhatsz meg minden problémát.
1-nek és Marcellának igaza van.
Nincs olyan, hogy illik , vagy kell, nem kell gyászolni senkit.
Ha úgy alakul , hogy már másnap találkozol egy szimpatikus emberrel akkor elkezdhetsz vele ismerkedni. De a lényeg! Hogy ne b*azd át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!