Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljem túl életem első szakítását? Véget kell vetnem ennek a kapcsolatnak, de fogalmam sincs, hogy heverem ki, adjatok valami tanácsot.
Lehet hosszú, de kérlek olvasd el !
A barátommal kicsivel több, mint egy éve vagyunk együtt. Nagy problémák, veszekedések sosem voltak, viszont ő eléggé elhanyagol engem. A munkája miatt csak hétvégén tudunk együtt lenni, akkor nagyjából kompenzálja azt, amit hét közben nem tett meg, de mostanában már elég laposak ezek a találkozások.
Nem igazán érdeklődik irántam, van, hogy azt sem kérdezi meg, hogy milyen volt a hetem. Mondja, hogy szeret és szeret velem lenni, de nem igazán érzem ezt. Szexuális téren nincsenek problémák, viszont mostanában nem is nagyon bókol nekem. Kicsit úgy érzem már magam, mint aki semmit sem ér, annyira elhanyagol.
Nem érzem azt, hogy ő lenne az én igazi társam, olyan kicsit néha, mintha nem is lennék kapcsolatban. Nagyon szenvedek már ettől, sokat változtam a kapcsolat kezdete óta, sajnos nem pozitív irányba. Sokkal visszahúzódóbb, bizonytalanabb lettem, úgy érzem, semmit sem érek. Tudom, hogy véget kell vetnem a kapcsolatnak, de félek tőle, hogy összeomlok. Ő az első kapcsolatom, sosem szakítottam még senkivel. Barátom sincs sok, igazán jó csak 1 van, de ő is távol él jelenleg. Kérlek adjatok valami tanácsot! Ti hogyan vészeltétek át a szakítás utáni időszakot? Mit tehetnék, hogy könnyebb legyen és utána ki tudjak alakítani egy új párkapcsolatot? Olyan nehéz egyedül. :( 22/L
Szerintem meg ebben van egy jókora nagy hiszti is, jajj nem én vagyok a mindene, jajj nem vagyok a porcelánja, jajj mással is foglalkozik, jajj pedig csak velem kéne.
ti nők mindig mindenben keresitek a rosszat, ez egy kifogás a részedről h szakíthass!
" Sajnos előfordul, hogy 3 napig nem keres..."
És te keresed őt? Nem csak neki kell keresnie téged, hanem neked is őt.
Te szoktad kérdezgetni, hogy milyen hete volt?
Igazatok van, abban, hogy nekem is kell tenni érte, de nyilván nem csak ülök a fenekemen és várom a hívását. :) Én szoktam keresni, mindig kérdezem, milyen napja/hete volt. Érdeklődöm a barátai, rokonai iránt is. Mindenfélével szoktam kedveskedni neki, hol valami étellel, hol egy masszázzsal. Persze nyilván nekem is vannak hibáim. :)
Próbáltam beszélni vele erről, de nem igazán hatotta meg a dolog. Csak annyit mondott rá, hogy jól van, majd megpróbál változtatni rajta, aztán persze semmi nem lett belőle.
Megértem, ha fáradt, de egy párkapcsolatban szerintem alap az, hogy naponta kommunikálunk, én nem várom el, hogy 3 órát beszélgessünk, de azért nem igaz, hogy 2 percet nincs ideje... Szeretném ha megosztaná velem a problémáit és én is megtehetném ugyanezt.
4-es vagyok.
Ha tényleg úgy viselkedsz vele, ahogy a 8-as válaszodban leírtad, akkor valóban jogos az elvárásod, hogy ő is foglalkozzon veled.
Ha többször is megkéred rá, hogy figyeljen rád, és nem változik semmi, akkor igazad van, hogy a szakítás a legjobb ötlet.
Az elején valóban nehéz lesz, de gondolj arra, hogy hosszútávon jobban jársz, mintha benne maradnál a kapcsolatban.
Pont ugyanez volt velem, csak én vagyok a fiú. Velem szakított is a barátnőm... lehet, hogy épp te vagy az.
Nekem elég sokat kellett akkor dolgoznom sajnos és még túlóra is volt. Nem igazán tudtam mást tenni akkor. Így utólag sok mindent másképp csinálnék, de akkor és ott másképp láttam a helyzetet. Ha lehetne még egy esélyem bizonyítani, megtenném, mert nagyon szeretem és nagyon hiányzik. Csak nem gondoltam hogy ennyire mélyen érinti ez a dolog...
Sajnálom. Ezt érzem.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!