Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok szóba állni a "barátommal". JOGOS?
Pénteken kaptam tőle egy olyan smst hogy menjek fel hozzá, de ha nem "azért" megyek csak fel akkor aznap ne is talizzunk.
Nagyon megbántott vele, szerintem tudja is mert azóta is hívogat... Nemrég kezdtünk csak el járni.
Hogyan kezeljem ezt a helyzetet?
24/n 25/f
1, Miért vagy még vele együtt? Nem volt képes péntek óta elmenni hozzád, csak hívogat.
2, Az hogy te megsértődsz, nem válaszolsz nem fog változni semmi. Döntsd el hogy megakarod-e beszélni vele és továbbra is együtt maradni vagy sem.
3, Ha így bánik veled nem hiszem változni fog a jövőre nézve ez a helyzet. Azt sem tartom kizártnak mással is így van melletted. Csak kihasznál.
Jogos,mert nem vagy a tulajdona.
Mégis minek néz téged ez az ember?
meg lehet neki mondani, hogy még a prostik se mennek házhoz...
nagyon gáz
Tudom hogy reagálnom kellene neki, de annyira fáj ez az egész, hogy nincs kedvem beszélni vele. Azt hittem hogy ő más mint a többi, ezt néztem volna ki utoljára belőle :( Én a keleti országrészben élek, nehéz itt normális párt találni, és úgy látszik megint nem sikerült...
De ha végig csak le akart fektetni akkor miért nem közölte előre? Nem úgy lett volna őszinte, ha megmondja hogy nem akar semmi komolyat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!